• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-træner: Skal præstere, om der kun sidder tre ludere og en lommetyv

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jakob Michelsen glæder sig over, at der kommer mange tilskuere til fredagskampen, men OB-træneren fastslår, at det ikke må få betydning for kampen.

Af Ole Hoffskov

Klokken 19.00 tørner OB og AGF sammen i et sandt fredagsbrag i Superligaen, og de fynske værter har solgt mere end 10.000 billetter til kampen.

Det er første gang i ti år, at et opgør mellem de to mandskaber i Odense runder 10.000 tilskuere, og det er sæsonrekord i OB. Dermed er der altså udsigt til en festlig kulisse på Nature Energy Park.

Læs også: Optakt: OB - AGF

OB-træner Jakob Michelsen kvitterer naturligvis for, at så mange mennesker ønsker at bruge deres fredag aften på at tage til fodbold i Odense, men som sådan må det ikke få en indflydelse på præstationen i hverken den ene eller den anden retning.

- Forhåbentlig får det ikke nogen betydning. Vi skulle gerne præstere på samme niveau, om der sidder tre ludere og en lommetyv på tribunen, eller om der sidder 35.000 tilskuere, som så i øvrigt ville komme til at sidde relativt klemt, siger Jakob Michelsen til obstruktion.dk og fortsætter:

- Det gør noget ved en fodboldkamp, at der er rigtig mange tilskuere. Det bliver enormt intenst i morgen (i dag, red.), og så med to hold, som er gode til at byde hinanden op til dans. Der bliver gang i den, og jeg forventer en fysisk kamp, hvor AGF vil forsøge at presse os højt.

OB og AGF er á point i tabellen som nummer fire og fem.