2016-03-20 09:00
Foto: Jens Dresling/Polfoto

OB-mandskabet har fået en forrygende start på foråret i Alka Superligaen, men mangler stadig at bygge på, mener træner Kent Nielsen.

I OB har man haft nogle svære år i landets bedste række. Fynboerne drømmer om toppen, men er i de seneste sæsoner havnet langt nede i tabellen. Noget bedre ser det dog ud i denne sæson, hvor OB for alvor byder sig til. Foråret er blevet startet godt, og Kent Nielsen´s mandskab har efter sejr lørdag nu vundet tre kampe på stribe. 

Stemningen er da også høj i OB-truppen efter lørdagens 2-0 sejr på udebane over Hobro IK. Dog er det ikke alt, der spiller optimalt for de fynske striber. Det understreger Kent Nielsen, der dog glæder sig over formen:

- Vi er meget bevidste om, at der er en del ting, vi gør godt, men selvom vi gerne ville spille kamp igen hurtigt, så glæder vi os over, at vi står overfor en periode med mulighed for en masse gode træninger, hvor vi kan blive endnu dygtigere. Der er stadig en del ting, vi ikke er helt tilfredse med, og som vi gerne vil forbedre, og det glæder vi os til at arbejde med i de kommende uger, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Med sejren lørdag kravler OB op på 34 points, og det rækker til en aktuelt sjetteplads. Holdet er dog bare to points efter AaB på andenpladsen i et yderst tæt topfelt. Samtidig har man skabt afstand til Randers FC på syvendepladsen, der er seks points efter OB.  

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?

SUPERLIGA-VIDEO