• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

OB'er før testkamp mod AGF: Deres transfers har set spændende ud

Mathias Greve glæder sig til at spille kamp igen, når OB lægger vejen forbi AGF i morgen. Han ser også frem til at vurdere, hvor AGF står efter klubbens seneste transfers.

Af Anders Dehn

Han var ganske vist en af de OB'ere, der var med til KMD Cup i Århus i fredags, men det var indendørsfodbold, så Mathias Greve har stadig sin første kampoplevelse på græs i 2019 til gode. Den kommer i morgen, når han og resten af hans hold glæster AGF i Århus.

De fleste OB'ere kan godt regne med, at de får spilletid, for de er 23 spillere, der skal med, og de fleste får 45 minutter hver. Og det glæder Greve sig til. Både fra sit eget perspektiv og for at vurdere AGF.

Læs også: OB ser nærmere på islandsk forsvarstalent

- Det bliver rigtig dejligt at komme i gang igen og komme på banen og komme i kampsituationer igen. Det bliver godt at mærke bolden ved fødderne mod et andet rigtig stærkt superligahold. Derudover bliver det spændende at se, hvilken forfatning AGF i. Jeg synes, det har set spændende ud på transfermarkedet for dem. Der har i hvert fald været aktivitet, så det bliver spændende at se, hvor de står, siger Mathias Greve til ob.dk.

Det er højaktuelt for OB at måle sig med AGF forud for foråret, for de to hold kommer givetvis til at kæmpe direkte om en plads i top 6. OB har tre point mere end AGF og skal således kun hente ét point på enten AaB eller Randers FC, mens AGF altså skal hente fire.

Læs også: OB-talent har fået "positiv feedback" fra Gladbach

Der resterer seks runder af grundspillet i Superligaen, inden de seks bedste hold bliver skilt fra de otte dårligste. OB indleder foråret ude mod FC København, mens AGF får besøg af Esbjerg fB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus