• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

OB'er før vigtig AaB-dyst: Holdet er rigeligt stærkt til top 6

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB er gledet ud af top 6, men holdet er mere end godt nok til at komme derop igen, siger Troels Kløve forud for den direkte kamp om en top 6-plads mod AaB i aften.

Af Anders Dehn

I det meste af efteråret har OB ligget til at opfylde klubbens målsætning om at slutte i top 6, men for to runder siden gled holdet ned på syvendepladsen. Der ligger det stadig efter nu tre nederlag på stribe, men Troels Kløve mener, at OB's er mere end god nok til at være blandt landets seks bedste.

Det kan Kløve og co. passende bevise mandag aften, når AaB kommer på besøg i Odense. Vinder OB den kamp, rykker fynboer op på femtepladsen i stedet for netop AaB. Samtidig vil de være kun to point fra Brøndby IF på fjerdepladsen.

Læs også:Optakt: OB - AaB

Og selv om Kløve betegner det som et stort slag, at OB må undvære Jeppe Tverskov, mener han, at truppen er bred nok til klare sig gennem de to sidste Superliga-runder i 2019.

- Der er slagkraft nok nu i de sidste to kampe før vinter, og så må vi arbejde på at finde noget mere kontinuitet til forårets kampe og ikke blive ramt af så mange skader. Truppen er rigeligt stærk til top 6, siger Troels Kløve ifølge Sport Fyn.

Læs også:OB-keeper har selvtillid trods skidt periode: Vi tænker ikke over det

Han har selv siddet ude i to en halv måned med en lyskeskade, men vendte tilbage på holdet i seneste runde, da OB tabte 2-1 til AC Horsens. Kløve spillede 67 minutter, inden Mathias Greve erstattede ham.

Også AaB har en profil, der har døjet med en skade, tilbage. Topscorer Mikkel Kaufmann er således udtaget til kamptruppen for første gang i et par uger. Spørgsmålet er dog, om han slår formstærke Tom van Weert af.

Læs også:AaB klarmelder topscoreren til OB-brag

Læs også:AaB-målmand klar til større klub: Jeg er forberedt

Læs også:OB vil bryde dårlig stime mod AaB: Der kommer ikke nogen og redder os

Superliga

Mere Superliga

Fokus