• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

OB'er ser frem mod AGF: De vil nok prøve at stresse os lidt

Foto: Jan Christensen/Getty Images

En potentielt vigtig kamp om at komme i top seks spilles på fredag, når OB får besøg af AGF. Troels Kløve forudser en spændende kamp.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben OB vandt en meget sikker sejr på 3-0 ude over Silkeborg IF mandag, og på fredag står klubben fra Fyn så over for et mandskab, der vandt med 3-0 hjemme over AaB.

OB er på hjemmebane, når klubben på fredag møder AGF i 10. runde af Superligaen, og midtbanespiller Troels Kløve ser frem til en spændende kamp mellem to gode bud på en top seks-placering, når Grundspillet i dansk fodbolds bedste række er afviklet efter 26 runder.

- Det er svært at sige, at vi skal tage de samme ting med fra kampen mod Silkeborg, for det bliver et lidt andet kampbillede. AGF vil nok prøve at stresse os lidt, som de gjorde sidst på Odense Stadion. Det bliver et AGF-mandskab, der vil op og presse os lidt. De har en rigtig solid defensiv, der kan blive svær at åbne op, men vi har stor tro på os selv, og sejren over Silkeborg gav lige lidt ekstra selvtillid. Vi skal fokusere på os selv og vores eget spil, så kan vi godt klar opgøret på fredag, siger midtbanespilleren til fanmediet obstruktion.dk.

OB ligger med sejren over Silkeborg nummer fem i Superligaen med 14 point efter ni kampe, mens AGF ligger nummer fire med samme pointantal som OB og en lidt bedre målscore.

Kampen er fredag klokken 19.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.