• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

OB's Casper Nielsen: Vores dårlige sæsonstart må ikke sætte sig

OB's Casper Nielsen: Vores dårlige sæsonstart må ikke sætte sig
Foto: Jan Christensen/Getty Images

For OB's Casper Nielsen er vilje, power og energi kodeordene, når fynboerne går på banen mod Hobro lørdag.

Af Oliver Okstrøm

OB har slet ikke fået den sæsonstart, som de havde håbet på, og senest blev det til et 0-1-nederlag til FCK på hjemmebane. I alt er det blevet til ét enkelt point i de første fire kampe, der er det samme, som lørdagens modstander fra Hobro har fået.

Dermed venter en kamp mellem de to hold, der deler sidstepladsen i Superligaen, og her er OB's Casper Nielsen opsat på at få et godt resultat.

Det fortæller han om i et interview på OB's officielle hjemmeside.

- Jeg ser frem til en ny kamp selvfølgelig. Vi skal ud og have tre point, så er den ikke så meget længere. For at få det, skal vi vise de ressourcer frem, som vi så i store dele af kampen mod FCK. Hvis vi bringer den indstilling, energi og power med til kampen, så er der gode forudsætninger for, at der ligger en god kamp og venter på os, lyder det fra Casper Nielsen.

Han fortæller desuden, at den dårlige sæsonstart på ingen måde må sætte sig i OB-spillerne. Her er det vigtigt, at de kommer frem over stepperne, så man ikke er i tvivl om, at det er dem, der vil have de tre point.

- I mange kampe har vi snakket om, at det ikke har været fortjent, men det kan vi ikke bruge til en skid. Vi spiller om point, og det er det, det handler om i sidste ende. Gode præstationer giver bedre forudsætninger for at få point, men hvis vi mod Hobro spiller en rigtig grim kamp, men vinder, så vil jeg være rigtig glad – det er point, det handler om nu, og så må spillet komme i anden række. Men det er vilje, power og energi, der skal bane vejen for os i Hobro, siger Casper Nielsen.

Kampen mellem Hobro og OB spilles lørdag klokken 16, og den sendes direkte på TV3 Sport.

Superliga

Mere Superliga

Fokus