• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

OB's Tverskov håber på genvalg på midtbanen fremover

Jeppe Tverskov kan både spille i midterforsvaret og på midtbanen. Han håber, at han i de kommende kampe får flere chancen på midten, hvor man kan spille med mere risiko.

Af Anders Dehn

OB skal også spille Superliga i næste sæson. Så meget står klart, efter holdet søndag slog Randers FC med 3-0. Hvor Jeppe Tverskov skal spille i næste kamp, står dog mindre klart.

Det bliver selvsagt fortsat i OB, men hans position på banen ligger ikke fast. De fleste kampe i denne sæson har han spillet i midterforsvaret, men på det seneste har han optrådt på den centrale midtbane.

Står det til Tverskov selv, får han lov at fortsætte centralt, hvor der er mere frihed.

- Vi har spillet godt de tre seneste kampe, så jeg håber, at jeg kan spille central midtbanespiller de kommende kampe. Hvis vi vinder de næste tre kampe, så kommer vi ind i de afgørende kampe med en god følelse. Man føler, at man kan lidt mere, man ser lidt flere huller og kan spillere lidt mere satset, siger han til ob.dk.

Det er da også svært at argumentere for, at det ikke har været med en vis succes at bruge Tverskov på midtbanen. OB har vundet to og spillet én uafgjort i de tre kampe i slutspillet, hvor Tverskov altså har huseret centralt i banen.

Søndag havde han Casper Nielsen som makker, og det var åbenbart en fin kombination. Det var således Nielsen, der trak det straffespark, der førte til OB's 1-0-mål, inden han lagde op til 2-0-scoringen.

Selvsamme Casper Nielsen har da også varslet, at OB nu går efter en plads i europæisk fodbold.

- Der er en gulerod at jagte i form af Europa League. Spillerne har været gode til at tage en kamp ad gangen. Der bliver arbejdet på at bygge en vindermentalitet op, sagde han efter Randers-kampen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus