Ørkenvandring endte i nulløsning i Helsingør

På en elendig bane, der var nærmest umulig at spille på, spillede FC Helsingør og Silkeborg IF uafgjort 0-0.

Ved at tage point fra FC Helsingør kunne Silkeborg IF endegyldigt sikre sig tredjepladsen i nedrykningspulje 1, men da FC Helsingør vandt det sidste møde, var der på forhånd stor spænding om kampens udfald.

FC Helsingør startede ud med en høj bold op mod feltet, og det var typisk for kampen, da banen var for dårlig til at spille teknisk fodbold.

Derfor var kampen relativt lige, da det mest gik fra det ene felt til det andet. Anders Holst blev efter ni minutter sendt dybt, men han fik ikke bolden under kontrol på en ellers lovende friløber.

I den anden ende havde Magnus Mattson en god mulighed på et frispark, men den blev reddet helt inde på stregen i nederste hjørne.

Efter pausen var det samme scenarie, der udspillede sig, og hverken FC Helsingør eller Silkeborg IF havde stor kontrol over kampen.

Tobias Christensen leverede et fint indhop og var lige ved at sende værterne foran, da han kom ind i feltet, men den gik forbi målet.

Flere højdepunkter kom der ikke rigtig i kampen, så den endte 0-0, hvilket betyder, at Silkeborg IF ender som nummer tre i puljen.