• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ørnskov stolt over sejren over AaB: Vi var trætte til sidst

Foto: Getty Images

Lyngbys Martin Ørnskov var rigtig glad for de tre point efter opgøret mod AaB, hvor han godt kunne se, at de havde haft kort tid til at komme i Superliga-form.

Af Oliver Okstrøm

Lyngby diskede op med en overraskende premieresejr i Superligaen, da oprykkerklubben vandt med 2-0 over AaB på hjemmebane. Det var en sejr, som faldt lige i Lyngby-kaptajn Martin Ørnskovs smag.

Det gjorde han klart i et interview med Eurosport 2 umiddelbart efter kampen.

- Jeg synes, at vi var rigtig gode, så det var en stor fornøjelse, siger han og fortsætter:

- I første halvleg er vi rigtig, rigtig gode, hvor vi kommer foran, og i anden halvleg kommer vi tidligt foran. Derefter forsvarer vi den hjem, selvom vi nok forsvarer lidt for meget, men vi fik vores sejr, og det er det, vi er allermest glade for, lyder det fra Martin Ørnskov.

Når Lyngby var nødt til at forsvare den hjem til sidst, så hænger det også sammen med, at de hurtigt har skulle tilvænne sig til tempoet i Superligaen, forklarer Lyngby-anføreren.

- Vi har på kort tid skulle komme i Superliga-form, så man kunne godt se, at der var mange trætte drenge til sidst. Den skulle bare kæmpes og slides hjem, siger Ørnskov, som runder af med en konstatering om, at han var mere overrasket over deres eget end AaB's niveau i kampen, forklarer Ørnskov.

I næste runde skal Lyngby møde OB på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.