• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Officielt: AGF sælger anføreren til tyrkisk bundklub

Pierre Kanstrup skifter AGF ud med BB Erzurumspor i den tyrkiske liga. Her skal han hjælpe holdet fri af nedrykning.

Af Anders Dehn

Få dage efter han såede tvivl om sin fremtid i AGF, er Pierre Kanstrup fortid i klubben. Anføreren skifter Fredensvang ud med BB Erzurumspor i den bedste tyrkiske række, bekræfter AGF på sin hjemmeside.

Her skal Kanstrup være med til at kæmpe mod nedrykning, for Erzurumspor ligger i nedrykningszonen på 16. pladsen her ved sæsonens midtvejspunkt - i øvrigt én placering bedre end storklubben Fenerbahce.

Læs også: AGF-forsvarer på vej væk: Tæt på tyrkisk skifte

- Pierre har fået en spændende mulighed i Tyrkiet, som vi ikke ville stå i vejen for, og i og med han har kontraktudløb til sommer, så er det en god løsning for begge parter. Pierre har været en god mand for os og en værdsat anfører for holdet, og vi har sat stor pris på hans tid i klubben og hans altid utrættelige indsats på banen og hans behagelige væsen udenfor. Vi glæder os på Kanstrups vegne over, at han nu får muligheden for et eventyr i udlandet og vi ønsker ham held og lykke i fremtiden, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Dermed nåede Kanstrup halvandet år i AGF og ét år som anfører, efter Morten "Duncan" Rasmussen sidste vinter skiftede til polsk fodbold. Samtidig får hans det udlandsskifte, der allerede var tale om, da han byttede SønderjyskE ud med AGF.

- Når en dør lukkes, åbner der sig en ny, og jeg glæder mig nu til en ny udfordring i en ny og spændende liga. Jeg vil gerne sige tak til alle mine holdkammerater, trænere, stab, ledere og medarbejdere i AGF. Jeg har haft en god tid i AGF, hvor jeg har været glad for at være og stolt over at spille i den hvide trøje foran klubbens fantastiske fans, hvis opbakning jeg ikke kan takke nok for, siger Pierre Kanstrup til agf.dk.

Det fremgår ikke, hvor lang en kontrakt han har fået i Tyrkiet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus