• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Officielt: AaB henter forsvarsspiller i hollandsk fodbold

Superliga-klubben AaB har forstærket sig med forsvarsspiller Rasmus Thelander.

Af Kenneth Jensen

Rasmus Thelander er tilbage i Nordjylland og AaB.

Den nu 28-årige duelstærke forsvarsspiller er blevet købt i hollandske Vitesse, og AaB har udstyret forsvarsspilleren med en treårig aftalen.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Vi kender Rasmus som en fysisk stærk forsvarsspiller med et kæmpe fighterhjerte og et fortræffeligt hovedspil såvel defensivt som offensivt, og vi er særdeles glade for, at han i den forhandlingsproces vi har været igennem, har udtrykt så brændende et ønske om at vende tilbage til AaB, som han vitterligt har.

- Rasmus har i de seneste fire år opnået stor international erfaring, og han har også fået en alder, hvor han skal bidrage som leder og foregangsmand både på og uden for banen, og vi er selvfølgelig meget tilfredse med at have ham tilbage, så han både kan styrke os som hold og skærpe konkurrencen i truppen, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

Rasmus Thelander spillede i AaB fra 2012 til 2015 og var en stor profil for nordjyderne, der vandt mesterskabet og pokalfinalen i 2014. I pokalfinalen, som AaB vandt 4-1 over FCK, scorede Rasmus Thelander to gange.

I 2015 solgte AaB ham til Panathinaikos, og siden har den tidligere AB'er været forbi Zürich og senest altså Vitesse.

- Først og fremmest er jeg utrolig glad for, at det har kunnet lykkes at komme hjem – og når jeg siger hjem, så mener jeg virkelig hjem; AaB og Aalborg er hjemme for mig.

- Ligeledes glæder jeg mig til at blive en del af en stærk trup, som jeg mener, både vi selv og fansene skal have store forventninger til og stille krav til.

- Det kræver hårdt arbejde at nå vores målsætninger, og jeg har en kæmpe lyst til at tage ansvar og bidrage med mine kompetencer på vejen dertil, siger Rasmus Thelander.

Superliga

Mere Superliga

Fokus