• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: AC Horsens henter tidligere Brøndby-back

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Gregers Arndal-Lauritzen har underskrevet en kontrakt med AC Horsens.

Af Ole Hoffskov

Gregers Arndal-Lauritzen fik i januar ophævet sin kontrakt med Brøndby IF, således han havde god tid til at finde en ny arbejdsgiver. Det var dog ikke lang tid, han skulle bruge.

Den 20-årige venstre back har således underskrevet en kontrakt for resten af indeværende sæson med AC Horsens, hvor han tiltræder med øjeblikkelig virkning. Han optræder for første gang i den gule trøje mandag, når AC Horsens' reserver møder FCK i Telia Parken.

- Gregers Arndal er en fysisk stærk, hårdtarbejdende og talentfuld venstre back, som besidder et stort potentiale, og det skal vi hjælpe ham med at indfri. Vi glæder os til at se ham i den gule trøje, fortæller AC Horsens-manager Bo Henriksen.

Forsvarsspilleren ser frem til at tørne ud for den jyske Superliga-klub.

-  AC Horsens er i gang med et spændende projekt, og jeg har indtryk af, at klubben har et godt fællesskab og en fed fodboldkultur, så det virker som den rigtige mulighed for mig. Jeg kommer ind med fysik, fart og et godt venstre ben og glæder mig til at bidrage til holdet, siger Gregers Arndal-Lauritzen.

Den tidligere Brøndby-spiller var i januar til prøvetræning i hollandske FC Den Bosch, men han bliver altså i første omgang i dansk fodbold. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.