• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: AGF-talent rykker til Borussia Dortmund

Foto: Jan Christensen/Getty Images

AGF-talentet Magnus Kaastrup er blevet udlejet til Borussia Dortmund, hvor han skal spille på andetholdet under ledelse af Mike Tullberg.

Af Ole Hoffskov

Fra den kommende sæson vil andetholdet i storklubben Borussia Dortmund have dansk cheftræner i form af Mike Tullberg, og nu er det blevet bekræftet, at der også vil være dansk islæt inde på banen.

Borussia Dortmund har således lejet den unge AGF-angriber Magnus Kaastrup for hele den kommende sæson. Mike Tullberg var træner for Kaastrup på AGF's U19-mandskab, og nu genforenes de altså under tyske himmelstrøg.

- Magnus Kaastrup har fået en mulighed, som både han og vi synes er interessant. Han har stået lidt bag i køen i forhold til spilletid på Superliga-holdet. Derfor sender vi ham nu på græs i Tyskland, hvor han kan fortsætte sin udvikling i et godt miljø, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, og tilføjer:

- Magnus vil få masser af spilletid i en hård fysisk liga som Regionalligaen er, og vil dermed kunne fortsætte sin udvikling og bygge på sit spil, sin fysik og på den mentale del af det at være professionel fodboldspiller.

AGF oplyser, at 18-årige Magnus Kaastrup i forbindelse med udlejningen har forlænget sin kontrakt med AGF, hvor han står noteret for 13 Superliga-kampe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020