• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: Brian Priske forbliver FC Midtjylland-træner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brian Priske fortsætter som cheftræner i FC Midtjylland. Det har Superliga-klubben netop offentliggjort på et pressemøde.

Af Ole Hoffskov

Efteråret har været lidt af en eksamen for Brian Priske, siden han overtog jobbet som FC Midtjylland-træner fra Kenneth Andersen i midten af august, og den tidligere danske landsholdsspiller er bestået til UG med kryds og slange.

Brian Priske har blot tabt to kampe som FCM-træner, og ulvene topper Superligaen med syv point ned til FC København. Derfor er ledelsen i FCM også kommet frem til, at Priske er den bedste løsning på trænerbænken på lang sigt. 

Læs også:Michelsen vil holde OB-spillere klar med testkamp

På et pressemøde har FC Midtjylland netop bekræftet, at Brian Priske har underskrevet en aftale frem til sommeren 2023 som cheftræner, og dermed kan ulvene indstille jagten på en ny træner. En jagt, der formentlig aldrig nåede ret meget længere end til egen baghave.

Brian Priske har i mange år været assisterende træner i FC Midtjylland, og han var også en kort overgang assistent for Ståle Solbakken i FC København. Nu er han for alvor klar til at give sig i kast med sit første job som chef.

Læs også:Avis: FC Midtjyllands jagt på en permanent cheftræner er ovre

OB er den eneste Superliga-klub, der har formået at få skovlen under Biran Priske og FC Midtjylland i denne sæson, og netop fynboerne er FCM's modstander på mandag i Odense. 

Læs også:Viktor Fischer: Der er stadig nogle ting, vi skal have vendt om FCM-kampen

Læs også:Malmö uden ti mand til testkamp mod OB

Læs også:FCM-anfører roser: De unge gør det fremragende

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus