• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Officielt: Casper Nielsen på plads i OB

OB har netop præsenteret Casper Nielsen som ny spiller i truppen.

Af Martin Davidsen

Rygterne var fremme tidligere onsdag, og nu er det officielt: Casper Nielsen skifter fra Esbjerg til OB. 

Den fynske klub har netop præsenteret Casper Nielsen som ny spiller i klubben. Han har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at nå til enighed med Esbjerg og med Casper Nielsen om en overgang. Casper er en spiller, der har tiltrukket sig en del opmærksomhed allerede, og samtidig er han en spiller, der har tiden foran sig. Hans talent og spillestil passer godt med den måde, vi gerne vil spille på, og jeg ser ham som en spændende tilgang, der både nu og på sigt kan blive en stor gevinst for OB, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Casper Nielsen er også tilfreds med aftalen med OB.

- Først og fremmest så glæder jeg mig helt vildt. Da kontakten opstod lød det interessant, og efter en snak med Kent Nielsen havde jeg en rigtig god mavefornemmelse. Måden OB vil spille fodbold på kan jeg godt lide, og jeg er sikker på, at det bliver endnu bedre, selvom der allerede er store fremskridt. Spillet har været til meget mere end den plads, OB ligger på, og derfor gælder det om at brænde sig fuldstændig ud i her eneste kamp, så er jeg også sikker på, at det nok skal komme, siger Casper Nielsen.

Midtbanespilleren får nummer 11 i OB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.