FC Nordsjælland har solgt Gudmundur Thórarinsson til norske Rosenborg.

FC Nordsjælland hentede en spændende spiller, da man kunne præsentere islandske Gudmundur Thórarinsson. På banen har det dog været en blandt fornøjelse for islændingen, der i den seneste tid har sat en del på bænken. Interessen var dog stadig til stede for spilleren, der pludselig var et varmt emne hos de norske mestre fra Rosenborg, 
 
Mandag kan FC Nordsjælland så bekræfte, at Gudmundur Thórarinsson skal til Rosenborg, og det var ikke et skifte, der var del af planen i Farum:
 
- Det har ikke ligget i kortene at der skulle ske ændringer i truppen på nuværende tidspunkt, men et godt tilbud fra de norske mestre ville det anderledes. Et skifte til Rosenborg der skal spille Champions League kvalifikation næste sæson er et skridt opad for Gudi, og da vi samtidig følte os godt kompenseret og ikke mindst dækket ind sportsligt, lå et skifte lige for. Jeg ved, at jeg taler for alle i FCN når jeg siger, at det har været et privilegium for os alle at have lært Gudi at kende, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside. 
 
Også spilleren selv takker for tiden i FCN:
 
- Jeg har haft en fantastisk tid i FCN, hvor jeg har lært rigtig meget som spiller og person. Jeg har mødt nogle dejlige mennesker omkring klubben, og nogle utrolig dygtige spillere og trænere. Jeg har fået venner for livet, og det er jeg taknemmelig for. FC Nordsjælland er en klasse klub, som har det hele med nogle stærke og unikke værdier. Jeg har en god mavefornemmelse for at der vil ske gode ting for klubben i fremtiden, udtaler han. 
 
Gudmundur Thórarinsson nåede 35 kampe for FC Nordsjælland. 
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO