• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Manchester City sender stort talent til Holland

Foto: AZ Alkmaar

Manchester City har valgt at udleje den 18-årige Félix Correia til AZ Alkmaar.

Af plbold.dk

For blot to uger siden blev Félix Correia hentet til Manchester City fra Sporting, men selvom Leroy Sané er løbet ind i en alvorlig knæskade og er ude i adskillige måneder, betyder det ikke, at der er en åbning på førsteholdet allerede nu for Félix Correia.

Den 18-årige portugiser er først og fremmest hentet til klubben for at gøre sig gældende et stykke ude i fremtiden, og i første omgang skal han udvikle sig via spilletid andetsteds.

I resten af denne sæson er han blevet udlejet til AZ Alkmaar. Det oplyser den hollandske klub på sin hjemmeside.

- Vi er glade for ankomsten af Félix. Félix er en rigtig kantspiller med meget fart, store individuelle kvaliteter og dybe løb. Nu om dage ser man ikke mange spillere mere med disse karaktertræk, siger Max Huiberts, som er direktør for fodboldanliggender i den hollandske klub.

AZ Alkmaar har også sikret sig en option på at forlænge lejeaftalen med yderligere ét år, men til at starte med skal han spille for klubbens ungdomshold, Jong AZ.

Félix Correia er kommet op gennem akademiet hos Sporting, og han har spillet en lang række ungdomslandskampe for Portugal, men han har endnu sin seniordebut til gode.

Superliga

Mere Superliga

Fokus