• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Officielt: Ove Pedersen ny træner i Hobro IK

Officielt: Ove Pedersen ny træner i Hobro IK

Ove Pedersen er tilbage i Superligaen. Bundholdet Hobro har købt den erfarne træner fri fra 1. divisionsklubben FC Fredericia.

Af Torsten Kjems Hansen
FC Fredericia meddeler, at klubben har accepteret et bud på træner Ove Pedersen fra Superliga-klubben Hobro IK, hvilket betyder, at den 61-årige cheftræner med øjeblikkelig virkning fratræder sin stilling og skifter til Hobro IK.
 
Ove Pedersen, der senest var Superliga-træner i OB, vender dermed tilbage til landets bedste række efter at være ansat i 1. divisionsklubben siden i sommer. 
- Vi vil gerne sige stort tak for den indsats Ove har leveret i FC Fredericia. Sammen med resten af holdet omkring truppen formåede Ove at sammensætte et yderst slagkraftigt mandskab, som præsterede på topniveau allerede fra første turneringskamp. Selvom vi kun havde 11 spillere på kontrakt, da han tiltrådte få uger forinden, siger direktør, Stig Pedersen.
 
- Vi er glade for de resultater, vi har hentet på banen, og selvom det har været en kort tid med Ove ved roret, har det været en fantastisk og lærerig tid for klubben. Ove har bragt en masse energi og endnu mere professionalisme ind i vores fuldtids setup, og det vil vi tage med videre herfra.
 
Hobro har siden Jonas Dals skifte til Esbjerg haft en snor ude efter Ove Pedersen, og af flere grund har 1. divisionsklubben accepteret buddet fra Hobro IK. 
 
- Ove har signaleret, at han kun ville være i FC Fredericia sæsonen ud, og det sammenholdt med Hobro IKs store interesse, har vi vurderet, at det er et godt tidspunkt at skifte træner. Vi står foran vinterpausen, som giver os væsentlig bedre tid til at implementere en ny cheftræner, og derfor har vi valgt at takke ja til det tilbud, vi fik fra Hobro IK, siger Stig Pedersen.
 
Dermed skal Ove Pedersen endnu engang agere redningsmand for en Superliga-klub. Hobro er efter 16 spillerunder sidst i Superligaen - seks point efter Esbjerg og overlevelse. Ove Pedersen har fået kontrakt i Hobro IK frem til sommeren 2017.
 
I Fredericia tager assistent Morten Dahm Kjærgaard, mens der arbejdes på at have en ny cheftræner på plads til opstarten efter vinterpausen.
 

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus