• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Officielt: Vejle lejer brasiliansk forsvarsspiller

Vejle Boldklub har lejet den brasilianske forsvarsspiller Nicolas Gianini Dantas til den kommende sæson.

Af Sylvester Guldberg Røn

Vejle Boldklub måtte i maj sande, at det kun blev til en enkelt sæson i Superligaen i denne omgang. De to altafgørende kampe mod Hobro endte nemlig med et nederlag, og derfor er klubben tilbage i NordicBet Ligaen. 

Siden da har klubben taget afsked med flere udlændinge, men nu har de hentet en ny. De har nemlig lejet den 21-årige forsvarsspiller Nicolas Gianini Dantas i hele næste sæson. Det sker efter et vellykket prøveophold i klubben for brasilianeren. 

- Han er en ung spiller, der har vist sig meget lærervillig. Rent fodboldmæssigt besidder han nogle fine kompetencer med bolden og rent fodboldmæssigt, ligesom han har en god hårdhed i sit defensive duelspil, siger teknisk chef Jacob Krüger til Vejles hjemmeside.

Nicolas Gianini Dantas glæder sig til at komme i gang for sin nye klub, som han har fået anbefalet af flere brasilianere.

- Det har været tre lærerige uger i Vejle Boldklub. Jeg havde hørt om klubben gennem min agent og de andre brasilianere i Vejle, og jeg havde set meget frem til at komme. Jeg får de bedste forudsætninger for at forbedre mig som fodboldspiller her, siger Nicolas Gianini Dantas. 

Nicolas Gianini Dantas kommer til fra brasilianske São Bernardo FC. Han får nummer 23, og Vejle Boldklub har sikret sig en købsoption på brasilianeren ved lejeopholdets ophør. 

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus