Okore efter uafgjort: Det var elendigt dommerarbejde

Jores Okore var tydeligvis frustreret efter det uafgjorte resultat på 1-1 i Randers.

På det seneste har dommerne i Superligaen været i mediernes søgelys, og sådan forholder det sig også mandag aften. Jores Okore er nemlig ude med riven, da han har svært ved at acceptere dommerens beslutninger i opgøret mod Randers FC.

- Det var elendigt dommerarbejde. Vi er to minutter over overtiden, og så vælger han (dommeren, red.) at dømme frispark i en situation, hvor en Randers-spiller glider. Jeg er ikke engang i nærheden af at røre ham, siger Jores Okore til Ritzau.

Frisparket, som forsvarsspilleren omtaler, førte til Randers' sene udligning efter fire minutters overtid. Her headede Erik Marxen nemlig sit hold på 1-1 og reddede Randers på en sen mandag aften.

Otte minutter forinden havde Frederik Børsting ellers sendt AaB på sejrskurs. Endnu engang blev det dog ikke til en sejr på udebane, og AaB slår nu sin tidligere klub-rekord med 13 kampe i træk på udebane uden sejr.

På søndag skal AaB forsøge at jagte point, når OB kommer på besøg.