Højdepunkter: Nordsjælland tabte smalt til Heerenveen
2016-03-30 20:24

Olafur Kristjansson har ingen sure miner i forhold til FC Nordsjælland, der smed ham på porten i forbindelse med ejerskiftet i december.

FC Nordsjælland kunne i december sidste år præsentere to markante nyheder på én gang. Først og fremmest var klubben blevet solgt til Tom Vernon, og på cheftrænerposten blev der også skiftet ud, hvilket betød comeback til Kasper Hjulmand.

Dermed var islandske Olafur Kristjansson pludselig fortid i Farum, men han er ikke skuffet over det pludselige exit i Superliga-klubben.

- Det var nyt for mig, da klubben blev solgt. Jeg tog til Island for at holde jul og havde så ikke noget job at vende tilbage til i januar, siger Olafur Kristjansson til fotbolti.net og tilføjer:

- Jeg blev ikke fyret i FC Nordsjælland, og der var ikke utilfredshed med mit arbejde. Det skete på grund af ændringer i virksomheden. Jeg gik derfra med rank ryg og oprejst pande. Jeg var tilfreds med resultaterne baseret på de kriterier, vi havde. Vi var ved at forme en gruppe, og det havde været rart at fortsætte med. Jeg er ikke den rette til at bedømme mit ry i Danmark, men jeg har ikke modtaget nogle negative toner.

- Jeg har lært en del. Det ville være dårligt, hvis jeg intet havde lært. Det var en udfordring, og den har været med til at forme mig som træner og som person. Det er en stor belastning, og du er konstant på, lyder det fra islændingen.

Olafur Kristjansson har endnu ingen ide om, hvad fremtiden bringer. Foreløbig arbejder han som scout for det islandske landshold frem mod den kommende EM-slutrunde.

- Jeg har naturligvis et ønske om at fortsætte med at arbejde med fodbold, hvis jeg får chancen, og der er noget spændende, der byder sig. Jeg er åben for alt. Jeg bor stadig i Danmark, men projektet og udfordringen er vigtigere end placeringen, lyder det fra den islandske træner.

Olafur Kristjansson kom til FC Nordsjælland fra et job som cheftræner i Breidablik.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO