• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ole Nielsen ny sportsdirektør i Vendsyssel FF

Ole Nielsen ny sportsdirektør i Vendsyssel FF
Foto: Vendsyssel FF

Ole Nielsen afløser Glen Riddersholm som sportsdirektør i Vendsyssel FF.

Af Ole Hoffskov

Vendsyssel FF måtte i al hast på jagt efter en ny sportsdirektør, da Glen Riddersholm i december sagde op efter kun halvanden måned i klubben, og nu har Superliga-oprykkerne fundet afløseren.

Det bliver rutinerede Ole Nielsen, der har været uden job, siden han blev fyret i Randers FC i marts 2017.

- Jeg glæder mig rigtig meget til opgaven og til at komme i gang igen, efter jeg stoppede i Randers FC. Vendsyssel FF har udviklet sig enormt meget de seneste år, og er klub som hele tiden er under udvikling, med en ambitiøs aktionærkreds i ryggen. Hertil kommer også, at der er tale om et lokalt projekt, hvilket jeg som nordjyde er stolt over at blive en del af, siger Ole Nielsen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Der venter os et utroligt spændende forår, hvor det altoverskyggende mål naturligvis er at forblive i Superligaen. Min opgave på den korte bane et at få styrket truppen, således vi på bedst muligt vis kan opnå vores mål.

I Vendsyssel FF er man glade for ansættelsen af Ole Nielsen.

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Ole Nielsen til stillingen som sportsdirektør. Ole kommer med mange års erfaring fra Superligaen og har et særdeles godt netværk nationalt som internationalt. Hertil kommer en stor fodboldfaglighed, samt en flot track-record fra bl.a. sit tidligere job i SønderjyskeE, udtaler bestyrelsesformand Jacob Andersen.

Ole Nielsen har foruden Randers FC en fortid i SønderjyskE og Viborg FF. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus