• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Onuachu er Europas farligste nigerianer: Vil have chancen på landsholdet

Paul Onuachu håber, at han snart får chancen på Nigerias landshold. Han er aktuelt den mest scorende nigerianer i Europa.

Af Ole Hoffskov

Paul Onuachu har i denne sæson scoret ti mål i Superligaen, og det gør ham ikke alene til topscorer for FC Midtjylland, det gør ham også til den nigerianer i europæisk fodbold, der har scoret flest mål i denne sæson. 

Den tårnhøje angriber har med andre ord solgt sig selv godt, men tilsyneladende ikke godt nok for Gernot Rohr, der er landstræner for Nigeria. På trods af efterhånden en del års dominans i dansk fodbold har Paul Onuachu aldrig fået chancen på det nigerianske landshold.

Med sine 24 år har Paul Onuachu stadig masser af tid til at nå det, og han satser på, at han én dag kommer til at repræsentere sit land.

- Jeg har ikke hørt fra landstræneren, men jeg tror på, at jeg nok skal få min chance snart. Alt, jeg skal gøre, er at fortsætte med at score mål, og det skal jeg nok gøre. Det vil helt sikkert gøre det vanskeligt for landstræneren ikke at udtage mig, siger Paul Onuchu til owngoalnigeria.com og tilføjer:

- Mit primære fokus er på at gøre det godt for FC Midtjylland, og så vil jeg forhåbentlig få chancen for at vise fansene af Super Eagles (det nigerianske landsholds kaldenavn, red.), hvad jeg kan.

Paul Onuachu kommer helt sikkert ikke til at imponere den nigerianske landstræner med mål, når FC Midtjylland fredag møder OB i Superligaen. Her afsoner topscoreren karantæne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus