• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Oplæggeren Babayan: Et mål vi har øvet Sabbi og mig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Edgar Babayan stod bag en flot assist til Emmanuel Sabbi, da han og Hobro fik uafgjort i aftenens kamp mod AGF. Ifølge den 23-årige kantspiller kunne det dog lige så godt have været Sabbi, der satte ham op.

Af Kristian Porse

Hobro IK og AGF spillede her til aften 1-1 i 3F Superligaen. Emmanuel Sabbi stod for hjemmeholdets mål, mens forsvarsspilleren, Jesper Juelsgård, pandede bolden i mål for gæsterne. 

Men selvom det var Sabbi, der sørgede for at sparke bolden i mål for Hobro, så var det kantspilleren, Edgar Babayan, der var grunden til, at scoringen blev til. Han gjorde det nemlig meget nemt for amerikanske Sabbi, da han sendte et perfekt timet indlæg ind i støvlerne på kollegaen. Ifølge Babayan kunne rollerne dog sagtens have været vendt rundt. 

- Vi vidste, at vi kunne være farlige på kontra, og det får vi udnyttet. Det er et mål, vi har øvet, Sabbi og mig. Det kunne lige så godt have været Sabbi, der lagde den til mig. Det er noget, vi har øvet. Bare at slå den modsat på en omstilling, siger han ifølge TV3 Sport. 

Yderligere forklarer kantspilleren med et smil på læben, at ydersideafleveringen ikke er noget han har trænet, men det blot er rent talent. 

Babayan og resten af Hobro-mandskabet skal på ny i aktion søndag, hvor de skal en tur til Esbjerg. 

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus