• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Opondo har kæmpet hårdt for gennembrud: Det føles også lidt sødere

Moses Opondo har ikke haft nogen let fodboldkarriere hidtil, men det er nu begyndt at gå op i en højere enhed for midtbanespilleren.

Af Morten Jørgensen

Som ung var Moses Opondo en del af AaB’s ungdomsakademi, men midtbanespilleren med rødder i Uganda formåede aldrig at gøre sig fortjent til at spille på nordjydernes førstehold.

I stedet havnede han i Vendsyssel FF – først på en lejeaftale, og senere på en permanent kontrakt – og han har efterfølgende formået at sikre klubben oprykning til Superligaen, og selvom Vendsyssel FF nu må en tur ned i 1. division igen, bliver Moses Opondo i den bedste række.

Han har skrevet under på en kontrakt med OB, og den 21-årige midtbanespiller er glad for den tilværelse, han har været igennem.

- Jeg føler mig privilegeret i forhold til, at jeg har skulle arbejde for det, for så føles det også lidt sødere at stå i en situation som den her. Men det er selvfølgelig klart, at jeg har en lang rejse foran mig endnu, og sammen med resten af holdet, trænerne og sundhedssektoren skal vi rykke mig og holdet endnu mere, fortæller Moses Opondo til obstemmer.dk.

Det seneste stykke tid har han været ude med en knæskade, men han er nu tilbage på træningsbanen, om end han har et lille efterslæb.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus