Superliga

Optakt: Brøndby - AaB

Brøndby er uden Michael Krohn-Dehli, men får det betydning for kampen? Tipsbladet.dk tror det ikke. Brøndby vinder 2-0.

Status:
Kan vi noget uden Michael Krohn-Dehli? Det spørgsmål stiller de formentlig sig selv i Brøndby i disse dage, efter det i går kom frem, at Brøndby-topscoreren får to dages karantæne for udvisningen mod OB og den efterfølgende tilsvining af dommer og fjerdedommer.

Sidst Krohn-Dehli ikke var med, spillede Brøndby 2-2 mod Silkeborg i en kamp, hvor Alexander Farnerud lavede holdets to mål. Og han er som bekendt ikke længere i klubben.

AaB har også sine problemer at slås med. De har blot fået fem point i de første fem forårsrunder, og nordjyderne har efterhånden hårdt brug for en sejr, hvis de skal holde trit med Esbjerg, der er begyndt at rykke på rækkens næstsidsteplads.

Brøndby er fortsat uden skadede Martin Bernburg og Jens Stryger Larsen, mens AaB må undvære de to backkandidater Kasper Bøgelund og Patrick Kristensen. Til er Michael Lumb udtaget til truppen og er meldt, selv om han udgik med en mindre hjernerystelse i pausen af kampen mod AC Horsens. Angriberen Nicklas Helenius er udtaget, men tvivlsom til opgøret.

Profil:
Daniel Wass har gjort det godt på Brøndbys højre kant, og han kan få en hovedrolle igen. Står indtil videre noteret for to forårsmål.

Dom:
De sidste tre gange Brøndby og AaB har mødt hinanden på Brøndby Stadion er kampen endt med cifrene 2-0 til ét af holdene. Det sker igen, og det bliver Brøndby, der trækker det længste strå og slår et søm mere i AaB's nedrykningskiste.

Bud på startopstillinger:
Brøndby (4-4-2): Andersen – Randrup, Goodson, Von Schlebrügge, Frederiksen – Wass, Nilsson, Jensen, Kristiansen – Agger, Gehrt

Skader: Bernburg, Stryger, Bischoff, Jallow
Karantæne: Krohn-Dehli

AaB (4-4-2): Zaza – Nielsen, Petersen, Wæhler, Lumb – Wichmann, Würtz, Augustinussen, Due – Duncan, Curth

Skader: Ahlmann, Tracy, Dalsgaard, Bøgelund, Kristensen, Pedersen, Helenius (tvivlsom)
Karantæne: Ingen