• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Optakt: Brøndby IF - Silkeborg IF

Optakt: Brøndby IF - Silkeborg IF

Silkeborgs form på udebane er ringe, og Brøndbys form på hjemmebanen er fremragende. Kan udeholdet overraske?

Af Kenneth Jensen

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 16.00
Spillested: Brøndby Stadion
Dommer: Anders Poulsen
På TV: Canal 9
Hashtag: #BIFSIF #SLDK

Få en bonus på 1.000 kr. hos bwin og spil på kampen

Holdnyt:

Brøndby IF:
Efter en landskampspause er Brøndby IF igen klar til at tage hul på topkampen i Superligaen, hvor klubben aktuelt ligger nummer tre, og det er på hjemmebanen i Brøndby, at hovedparten af pointene er kommet i hus.

Af seks hjemmekampe har Alexander Zornigers mandsakb vundet de fem, så det er et hjemmehold, der går ind til kampen som en stor favorit.

Til opgøret er Brøndby IF uden Kevin Mensah, og så kan Kamil WIlczek også være skadet - angriberen var i sidste kamp mod Montenegro ikke på bænken, men tribunen. 

Få odds 1,90 hos bwin, hvis du tror på, at Brøndby IF fører ved pausen og vinder kampen, eller få odds 2,00, hvis Brøndby laver tre eller flere mål i kampen

Silkeborg IF:
På hjemmebane har Silkeborg IF fået masser af point, men på udebane har det omvendt været en svær omgang for klubben fra Søhøjlandet. Blot et enkelt point har holdet hentet i seks udekampe.

Samtidig bøvler SIF nu med en sag i DBU Pokalen, hvor klubben gik videre efter straffesparkskonkurrence mod HIK, men hvor hjemmeholdet har protesteret over kendelsen, fordi der blev sparket straffespark efter ABBA-formatet, der ikke er indført i Danmark. Så hvad skal der ske nu? Sagen ligger på bordet hos Divisionsforeningen.

Til opgøret mod Brøndby er manager Peter Sørensen uden de to venstre backs Mikkel Cramer og Gustav Dahl, mens også angriber "Alex" er ude.

Karantæne:
Brøndby IF: Ingen
Silkeborg IF: Ingen

Bud på startopstillinger:
Brøndby IF (4-3-1-2): Rønnow - Larsson, Hermannsson, Röcker, Jung - Tibbling, Nørgaard, Fisker - Mukhtar - Kliment, Pukki

Silkeborg IF (4-2-3-1): Nørgaard - Gammelby, Flinta, Jakobsen, Sikosek - Moro, Skytte - Skov, Skhirtladze, Rochester - Nilsson

Profilen:
Gregor Sikosek havde ingen succes i Brøndby IF, men i Silkeborg IF har venstrebacken indtil videre gjort det fint. Han har defensivt været solid for SIF, omvend han godt kan levere mere offensivt.

Vidste du, at...:
Silkeborg er dårlige på udebane i denne sæson, og klubbens historik i Brøndby er også utrolig skidt. Således er det blot blevet til én Silkeborg-sejr i de sidste 16 Superliga-forsøg i Brøndby, og fem af de sidste seks besøg er endt med et nederlag. Det tegner ikke godt for Søhøjlandets helte.

Dom:
På papiret er Brøndby storfavorit, nåt Silkeborg gæster Vestegnen, og der er ikke meget, der tyder på, at SIF skulle kunne komme fra Brøndby med noget som helst.

Vi tror på, at Brøndby lever op til favoritværdigheden og vinder en forholdsvis sikker sejr - 3-0 til hjemmeholdet.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel:

Superliga

Mere Superliga

Fokus