Optakt: Randers FC - FC Midtjylland
2017-08-13 10:11

FC Nordsjælland har maksimumpoint efter fire kampe i Superligaen, men nu venter en svær udekamp mod FC Midtjylland, der omvendt meget gerne skulle have de tre point, hvis drømmen om en topplacering ikke allerede skal blive til et mareridt.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 13.00
Spillested: MCH Arena, Herning
Dommer: Michael Johansen
På TV: Eurosport 2
Hashtag: #FCMFCN #SLDK

Få en bonus på 1.000 kr. hos bwin og spil på kampen

Holdnyt:

FC Midtjylland:
Indtil videre har der i denne sæson været et FC Midtjylland på hjemmebane og et FC Midtjylland på udebane. Udebaneholdet har tabt alle Superliga-kampe, og hjemmebaneholdet har vundet alle Superliga-kampe.

Nu venter så FC Nordsjælland, der topper rækken, og det skal gerne ende med point - og helst tre - hvis FC Midtjylland skal holde snor i den absolutte top efter seneste weekends nederlag til Helsingør.

Det nederlag skal vaskes væk, og uden en europæisk kamp i denne uge vil det nok være et friskere FCM-hold, vi ser i aktion.

Rasmus Nicolaisen sidder ude med en længerevarende skade.

FC Nordsjælland:
Fire kampe, fire sejre og så tilmed uden sidste sæsons tre største profiler i Andreas Maxsø, Stanislav Lobotka og Superliga-topscorer Marcus Ingvartsen. Nu er det så en svær udekamp mod FC Midtjylland, der venter, og interessant bliver det at se, om holdet kan løse den opgave.

Indtil videre har de unge spillere, der har overtaget, gjort det fremragende, og Kasper Hjulmands mandskab vil nu se på muligheden for at følge op mod FC Midtjylland.

Der venter ingen nem opgave, heller ikke med tanke på, at klubben har flere spillere på lazarettet. Martin Frese, Lasse Petry og Pascal Gregor sidder ude.

Karantæne:
FC Midtjylland: Ingen
FC Nordsjælland: Ingen

Bud på startopstillinger:
FC Midtjylland (4-1-4-1): Hansen - Nissen, Hansen, Korcsmar, Novak - Sparv - Hassan, Poulsen, Drachmann, Borring - Onuachu

FC Nordsjælland (3-4-3): Runarsson - Tranberg, Nelsson, Mtiliga - Bartolec, Jensen, Kofoed, Pedersen - Asante, Marcondes, Godsway

Profilen:
Målmand Jesper Hansen fra FC Midtjylland blev hentet til fra Lyngby Boldklub, og keeperen har gjort det ganske fint, siden han skiftede. Men han er også blevet testet, må man sige. I første Superliga-kamp lukkede han fire kasser ind mod Brøndby, og forsvaret skal generelt bliver bedre til at beskytte målmanden, der i den kommende kamp mod FC Nordsjælland møder den klub, hvor karrieren tog fart, inden han blev solgt til udlandet.

Vidste du, at...:
Generelt har hjemmeholdet et godt tag på udeholdet. I 27 kampe spillet på Midtjyllands hjemmeside har hjemmeholdet vundet de 15, otte er endt uden uafgjort, og Farum-klubben har vundet de fire.

Dom:
Det tegner til at blive en yderst interessant kamp, hvor FC Midtjylland formentlig vil tage kontrol over kampen, og hvor FC Nordsjælland med utrolig fart i front vil spille direkte og søge at komme frem til mål i hurtige omstillinger.

FC Midtjylland har svært ved at holde buret rent, men scorer omvendt som regel også, og FC Nordsjælland hamrer mål ind på stribe, så det kan nemt ende med et meget underholdende og målrigt opgør.

Vi tror, at FC Midtjylland på hjemmebane er en modstander, der lige er en tand for stærk til FC Nordsjælland. Selv om Kasper Hjulmands tropper har været flyvende, er Herning et svært sted at spille for modstanderhold. Vi tror på, at det ender med en hjemmesejr på 3-2.

Få odds 3,0 hos bwin, hvis begge hold scorer, og FC Midtjylland vinder, eller få odds 18,00, hvis FC Midtjylland vinder kampen med 3-2 - klik her.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel:

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO