Optakt: FC Nordsjælland - Hobro IK
2016-03-07 08:40

FC Midtjylland skal forsøge at rejse sig mod et FC Nordsjælland-hold med ny energi og optimisme i Farum.

Kampfakta:
Spillested: Farum Park
Dommer: Dennis Mogensen 
Kampstart: Mandag klokken 19.00
På tv: TV3 Sport1
Twitter: #fcnfcm #sldk 
 
Holdnyt:
FC Nordsjælland:
Det så fornuftigt ud for FC Nordsjælland iforårspremiere, der dog kun kastede et point af sig på grund af et forkert dømt straffespark. Men Kasper Hjulmand-projektet er på rette vej, og særligt Emre Mor ligner en kommende profil i Superligaen. 
 
Nu har Hjulmand også erfarne Martin Vingaard tilbage, der forstærker holdet, så det skal blive spændende at se FC Nordsjællands første hjemmekamp efter Hjulmands comeback til klubben. 
 
FC Midtjylland:
For to uger siden var alt fryd og gammen i FC Midtjylland. Holdet havde lige besejret Manchester United i første kamp af Europa League-knockoutfasen, men siden er det gået ned ad bakke. 1-5 mod Manchester United er blevet fulgt op af 1-1 mod AaB og 0-1 mod FC København, og nu har midtjyderne selv afskrevet mesterskabet i denne sæson. 
 
For Jess Thorups mandskab handler det nu om at komme tilbage på sporet, men midtjydernes cheftræner har roteret meget på holdet, og det er endnu ikke tydeligt at se en klar idealopstilling eller et klart koncept. I kampen mod FCK var FCM uden Pusic og Kian Hansen, mens Vaclav Kadlec måtte udgå, men alle tre spillere er med i opgøret i Farum.
 
Men hvordan udvikler FC Midtjyllands forår sig fra nu? Dét skal blive spændende at se. 
 
Karantæne:
FC Nordsjælland: Patrick Mtiliga
FC Midtjylland: Ingen
 
Bud på startopstillinger:
FC Nordsjælland:

FC Nordsjælland (4-3-3): Jensen – Rodrigues, Gregor, Maxsø, Pedersen – Vingaard, Lobotka, Marcondes – Karlsson, Mor, Mikkelsen 
 
FC Midtjylland:

FC Midtjylland (4-5-1): Andersen – Rømer, Bodurov, Hansen, Novak – Hassan, Olsson, Sparv, Poulsen, Sisto – Pusic  
 
Profilen:
I første forårsrunde var Martin Vingaard fraværende med karantæne for FC Nordsjælland, så den fynske midtbanespiller må være ivrig for at komme i kamp nu. Vingaard forventes at være med fra start, og han har en vigtig rolle på FC Nordsjælland-holdet som en af de erfarne spillere. Viceanføreren kan gøre en forskel på det unge Farum-hold. 
 
Vidste du, at...:
FC Midtjylland har lukket mål ind i de seneste otte Superliga-kampe på stribe. Seneste clean sheet er helt tilbage i 2-0-sejren over AGF den 4. oktober. 
 
Dom:
FC Nordsjælland spiller sin første hjemmekamp efter Kasper Hjulmands comeback, så der må være masser af optimisme i Farum-lejren. Det kan man ikke påstå om FC Midtjylland, der er inde i en svær periode i øjeblikket. Problemerne i FC Midtjylland kan blive udstillet af et velspillende FC Nordsjælland-hold, så vi tror på en overraskende hjemmesejr. 2-1 til FC Nordsjælland. 
 
Form, tabel og indbyrdes kampe:
 
 
 
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO