Randers FC har en ny mand ved roret, når nummer sidst gæster nummer et lørdag eftermiddag.

Kampfakta:
Kampstart: Lørdag klokken 16.00
Spillested: Rigth to Dream Park, Farum
Dommer: Sandi Putros
På TV: TV3 Sport 1
Hashtag: #fcnrfc #sldk

Få en bonus på 1.000 kroner hos bwin og spil på kampen

Holdnyt:
FC Nordsjælland:
Superligaens tophold var på vej ind i en træls stime, men det ændrede sig på ti fantastiske minutter i Silkeborg inden landskampspausen. FC Nordsjælland var bagud 0-2 i opgøret, der blev døbt "El Plastico", da fanden tog ved Kasper Hjulmands tropper, som scorede fire mål på ti minutter og vandt kampen 4-2.

Dermed er FC Nordsjælland stadig på førstepladsen, som de har været i stort set hele sæsonen, og lørdag venter så et opgør mod sidstepladsen, hvor FCN naturligvis ikke kan løbe fra at være storfavoritter.

FC Nordsjælland har i landskampspausen fået et par af de skadede spillere tilbage, idet både Pascal Gregor og evigt uheldige Lasse Petry gjorde comeback for reserverne, men det er ikke sikkert, de er helt klar endnu til at deltage på Superliga-niveau. Emil Damgaard, Martin Frese, Mads "Mini" Pedersen og Godsway Donyoh er fortsat på skadeslisten.

Victor Nelsson afsoner karantæne.

Hvis du tror, at nummer et i Superligaen slår nummer sidst, kan du få odds 1.75 på et 1-tal hos bwin - klik her.

Randers FC:
Det har ikke været kedeligt på noget tidspunkt i Randers FC i denne sæson, og det var det bestemt heller ikke i landskampspausen, selv om der altså ikke blev spillet klubfodbold i de 14 dage.

I sidste uge stoppede Olafur Kristjansson som cheftræner i Randers FC, og dagen efter blev Peter Enevoldsen fyret som assistent. Kronjyderne har peget på hollænderen Ricardo Moniz som ny mand i spidsen, og så er det i øvrigt værd at bemærke, at Morten Eskesen i landskampspausen er tiltrådt i en rolle som assistenttræner og mentalcoach. 

Men det er selvfølgelig Ricardo Moniz, de fleste øjne hviler på.

Hollandske trænere plejer at have stemplet "4-3-3-trænere" klistret på sig, og det skal blive spændende at se, om Randers FC, der i en årrække har været et udpræget 4-4-2-mandskab, skal lære en helt ny formation at kende under Ricardo Moniz. Klubben har øvet sig en smule i 3-5-2 under Olafur Kristjansson, men på intet tidspunkt 4-3-3. 

Ricardo Moniz er af Randers FC-spillerne blevet beskrevet som en træner, der går meget op i detaljerne, og han vil indføre en mere agressiv stil i klubben. Det skal blive enddog meget spændende at se, hvordan reaktionen bliver lørdag mod FC Nordsjælland.

Randers FC har Jonas Bager i karantæne og Brandur Hendriksson, Frederik Due, Joni Kauko og Kevin Conboy på skadeslisten.

Karantæner:
FC Nordsjælland: Victor Nelsson
Randers FC: Jonas Bager

Bud på startosptillinger:
FC Nordsjælland (3-4-3): Runarsson - Tranberg, Skovgaard, Mtiliga - Bartolec, Andersen, Jensen, Da Silva - Asante, Marcondes, Rasmussen

Randers FC (4-4-2): Halldorsson - Thomsen, Agesen, Enghardt, Marxen - Lobjanidze, Kitchen, Lauenborg, Rodic - Kadrii, Pourié

Profilen:
Der har ikke været mange succesoplevelser for Randers FC-spillerne i denne sæson, men Hannes Halldorsson havde en gigantisk en af slagsen i landskampspausen, hvor han var med til at kvalificere Island til VM. Halldorsson holdte nullet mod både Tyrkiet og Kosovo, og så kunne han ellers VM-feste med sine landsmænd. Nu er det lynhurtigt blevet hverdag igen for Hannes Halldorsson, og han får med sikkerhed en travl arbejsdag mod FC Nordsjælland.

Vidste du, at..:
Da FC Nordsjælland og Randers FC senest tørnede sammen i Farum, var det også med Sandi Putros som dommer. Det var tilbage i august sidste år, og ved den lejlighed endte opgøret 1-1. 

Dom:
Når nummer et møder nummer sidst på hjemmebane, ligger det i kortene, at førstepladsen vinder komfortabelt, men Superligaen er så tæt og uforudsigelig, at det mantra aldrig for alvor har været gældende i Danmarks bedste fodboldrække. Og Randers FC kommer helt sikkert også til at bide fra sig i lørdagens kamp.

Når det så er sagt, er FC Nordsjælland naturligvis store favoritter, og det bliver en meget vanskelig debutkamp for Ricardo Moniz. Han skal opfinde noget nyt mod et mandskab, der kender sin stil helt ned til mindste detalje. Buddet herfra er en sikker 2-0-sejr til FC Nordsjælland. 

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel:

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO