Optakt: FC Nordsjælland - Hobro IK
2016-03-13 10:45

OB tager imod FC Nordsjælland i Odense søndag eftermiddag. Det kan blive endnu en underholdende kamp på Fyn.

Kampfakta:
Spillested: Tre-For Park, Odense
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen     
Kampstart: Søndag klokken 13.00 
På tv: Eurosport 2
Twitter: #obfcn #sldk 
 
Holdnyt:
OB: 
Kent Nielsen stod bag lidt af et kup i sidste spillerunde, hvor OB vandt 1-0 over AaB i Aalborg. Dermed kan fynboerne nu ane top seks, og det vil være et stærkt signal om fremgang, hvis det lykkes at ende i øverste halvdel. 
 
Nu venter FC Nordsjælland, som blev banket med 5-1- i Farum i efteråret. OB har Mathias Greve og Ari Skulason tilbage fra karantæne, og vi forventer at de to spillere glider ind i startopstillingen. 
 
FC Nordsjælland:
Kasper Hjulmand har fået en fin start på sin anden tid i spidsen for FC Nordsjælland. Fire point i de første to kampe er mere end godkendt, og nu venter så en svær udekamp i Odense. 
 
Hjulmand må igen ændre i startopstillingen, men vi må forvente, at Tobias Mikkelsen atter er kampklar efter sygdom. Til gengæld er to spillere i karantæne, og derfor bliver forsvaret igen rekonstrueret. 
 
Karantæne: 
OB: Ingen 
FC Nordsjælland: Andreas Maxsø og Joshua John 
 
Bud på startopstillinger: 
OB: 

 
OB (4-4-2): Grytebust – Desler, Nielsen, Jonasson, Skulason – Greve, El Makrini, Busuladzic, Falk – Jacobsen, Festersen
 
FC Nordsjælland: 

 
FC Nordsjælland (4-3-3): Jensen – Rodrigues, Gregor, Skovgaard, Pedersen – Lobotka, Thorarinsson, Vingaard – Moberg Karlsson, Mor, Mikkelsen 
 
Profilen: 
Der var ikke mange, der havde hørt om Andreas Skovgaard inden denne sæson, men 18-årige forsvarsspiller står nu over for sin tredje Superliga-kamp på stribe. Skovgaard blev indskiftet i første kamp mod Viborg og fik fuld spilletid mod FC Midtjylland, hvor han gjorde en god figur som vikar i midterforsvaret. Nu får han endnu en kamp i Andreas Maxsøs karantænefravær, hvor han står over for en af Superligaens stærkeste angrebsduoer. Spændende kamp for den nyeste elev fra FC Nordsjællands skole for pasningsstærke forsvarsspillere.
 
Vidste du, at...: 
FC Nordsjælland som klub har et par OB-trænere på samvittigheden. Da Troels Bech blev fyret som OB-træner i efteråret 2014, var det efter et 1-2-nederlag til FC Nordsjælland i Farum. Tilbage i 2010 var det også efter et 0-1-nederlag til FC Nordsjælland i Odense, at Lars Olsen blev fyret som cheftræner i OB. Kent Nielsen er dog næppe i fare for at blive fyret. 
 
Dom:
To offensivt stærke hold mødes i Odense, og begge hold kommer til kampen med selvtillid efter en sejr i seneste runde. Kender man Superligaen ret, vil ingen af holdene næppe være i stand til at vinde to kampe i træk – den slags er sjældent – så derfor tror vi på en uafgjort kamp i Odense. Det kan dog godt blive underholdende, så vi byder på 2-2.
 
Form, tabel og indbyrdes kampe:
 
 
 
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO