Randers FC og OB har spillet utroligt mange kampe mod hinanden de seneste to sæsoner, og nu står de atter ansigt til ansigt.

På TV: Eurosport 2
Hashtag: #rfcob

Holdnyt:
Randers FC:
Kronjyderne havde to debutanter med i startopstillingen, da det lykkedes at få sæsonens første point mod AC Horsens i seneste runde. André Rømer og Benjamin Stokke blev kastet direkte for løverne, og de havde en fin dag på kontoret. Stokke scorede det enlige Randers-mål mod AC Horsens - på oplæg af Rømer.

Randers FC var få minutter fra at tage alle tre point i Horsens, men hjemmeholdet udlignede til sidst på et straffespark.

Efter de første to kampe i sæsonen er det tydeligt, at den nye cheftræner Thomas Thomasberg ikke har valgt en revolution i forhold det Randers-mandskab, man så under Rasmus Bertelsens ledelse i foråret. Klubben forsøger at finde tilbage til de bundsolide takter, der kendetegnede kronjyderne for bare et par sæsoner siden.

Randers FC er ikke færdige på transfermarkedet og håber at få tilgang af en offensiv profil. I denne uge har klubben besøg af den ghanesiske angriber Fatawu Safiu. Tidligere har den tidligere Lyngby-spiller Valon Ljuti trænet med, men han tilbydes ikke en kontrakt.

Thomas Thomasberg må se bort fra Mikael Boman og Kasper Enghardt mod OB.

OB:
Fynboerne var på vej mod en katastrofal åbning på sæsonen, da premierenederlaget til Vendsyssel FF så ud til at blive fulgt op af et tab på hjemmebane til SønderjyskE, men en flot anden halvleg sikrede Jakob Michelsens mandskab 2-2.

På den måde fik fynboerne gang i pointtavlen, og det er bestemt ikke uden betydning at få slettet det runde nul i en fart.

I opgøret mod SønderjyskE var det igen en fynsk teenager, der løb med opmærksomheden. Præcis som mod Vendsyssel kom 17-årige Mathias Jørgensen ind fra bænken og scorede et flot mål. Nu er spørgsmålet, om han ikke har gjort sig fortjent til en startplads mod Randers? I så fald vil det være tredje gang i træk, at Jakob Michelsen ændrer på startformationen i angrebet.

OB må formentlig undvære Jens Jakob Thomasen, Casper Nielsen og reservemålmand Thomas Mikkelsen mod Randers FC. Nyerhvervelsen Janus Drachmann missede OB's træning mandag og onsdag, men ventes klar søndag eftermiddag.

Karantæner:
Randers FC: Ingen
OB: Ingen

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2): Carlgren - Thomsen, Bager, Marxen, Conboy - Kallesøe, Poulsen, Rømer, Lobjanidze - Mølvadgaard, Stokke

OB (4-4-2): Grytebust - Laursen, Petersen, Ludwig, Barrett - Greve, Tverskov, Drachmann, Kløve - Jacobsen, Jørgensen

Profilen:
Det er stærkt at score 35 minutter inde i sin debutkamp, og det har helt sikkert givet Randers-tilhængerne tro på, at Benjamin Stokke kan lave masser af mål i denne sæson. Angriberen er kommet til Randers fra norsk fodbold, hvor sæsonen er i fuld gang, så Stokke er i fin form. Nu skal han fortsætte med at vise, at han også er i fin målform.

Vidste du, at..:
André Rømer var kun i OB et halvt år og fik blot spilletid for fynboerne i 12 Superliga-kampe. En fjerdedel af dem var mod hans nuværende arbejdsgiver. Rømer nåede således at møde Randers FC tre gange som OB-spiller, og det kastede en sejr, en uafgjort og et nederlag af sig.

Dom:
OB er små favoritter, men der er ikke den store forskel på de to mandskaber lige nu, så det skal nok blive en tæt kamp mellem to hold, der har mødt hinanden otte gange de seneste to sæsoner. Ud fra de kampe er det meget svært at konkludere noget som helst. Randers og OB er mere eller mindre skiftedes til at vinde komfortabelt. Det seneste opgør endte uafgjort, og det bliver også buddet herfra. 1-1 står der på måltavlen efter 90 minutter.