Superliga

Optakt: Silkeborg - OB

OB har fået tre point, mens Silkeborg overraskende har fået fire. Kan Silkeborg gøre det igen? Optakt til Superligaens lørdagskamp.

Status:
Silkeborgs angrebsuheld vil ingen ende tage. Alle angribere har på det ene eller andet tidspunkt i opstarten døjet med skader, og mod Horsens sidste weekend måtte Lars Huldgaard udgå med en fiberskade, hvorfor han ikke får genvalg til opstillingen.

Derfor kan hjemmeholdet meget vel ske at gå tilbage i den 4-5-1 opstilling, som de også praktiserede i forårspremieren mod AaB. Medmindre da at træner Troels Bech er klar til at bringe utilpassede Rajko Lekic tilbage i startopstillingen.

Ramsus Falk har været på alles læber på Fyn og i hele Fodbolddanmark i den forgangne uge. Men han starter formentlig igen på bænken, selv om det var ham, der sikrede OB 2-0 sejren over Lyngby i mandags.

Mon ikke træner Henrik Clausen i første omgang vælger rutine og fysik til sit angreb i en kamp som denne her. Det kan blive til genvalg til Andreas Johansson, eller det kan være en kamp for et stort skur som Henrik Toft.

Profil:
Hans Henrik Andreasen skal skabe rummene til sig selv og sine offensive OB-kolleger omkring Silkeborgs massive defensive midtbane. HH kan blive OB's nøgle til at dirke hjemmeholdet op.

Dom:
OB vinder en smal 1-0 sejr, og Peter Utaka scorer sit første mål i foråret.

Bud på startopstillinger:
Silkeborg (4-5-1):

Heinze - Flinta, T.H. Rasmussen, Jakobsen, Poulsen – Svensson, Mikkelsen, Hansen, Ørnskov, Holst – Saag

Skader: Bech, Huldgaard
Karantæner: Pedersen
Ikke spilleberettiget: Risgård

OB (4-4-2):
Wessels - Ruud, Møller Christensen, Håland, Sørensen - Traoré, Djemba-Djemba, Andreasen, Gislason – Johansson, Utaka.
Skader: Troest, Toppel
Karantæner: Ingen