• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Brøndby-angriberen Ousman Jallow ligner en færdig mand på den københavnske vestegn senest næste sommer.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Der var store forventninger til Ousman Jallow, da den den gambiske angriber som blot 19-årig landede på den københavnske vestegn. Men godt og vel to år senere har Jallow fortsat sit helt store gennembrud til gode, og han lever i øjeblikket en målløs tilværelse i Brøndby-truppen.

I 58 Superliga-kampe har Jallow blot scoret 14 mål, og da Brøndby i weekenden tabte med 0-1 til oprykkerne fra AC Horsens var angriberen helt udenfor truppen. Til sommer udløber gambierens kontrakt, og da han samtidig ryger ud af den danske forskerordning, peger alt på et farvel til Brøndby.

- Jeg tror, det virker naturligt for alle parter, at Ousman finder et andet sted at spille senest til sommer. Han har da heller ikke hørt noget fra Brøndby om en forlængelse, fortæller Jallows rådgiver Mikael Jakobsson til tipsbladet.dk.

Læs også: Her er Superligaens kontraktfrie spillere

Det er også muligt, at der ikke går så lang tid, inden Ousman Jallow forlader Brøndby Stadion. Det kan også blive før.

- Det er muligt, han ryger allerede til vinter, men det er selvfølgelig op til Brøndby og en eventuel interesseret klub, siger Mikael Jakobsson.

Ousman Jallow kom til Brøndby fra den arabiske klub Al Ain under Tom Køhlerts regeringstid. Til vinter er Køhlert væk, og senest næste sommer kan Jallow altså være det samme.