• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Tipsbladet gennemgår Brøndbys seneste kuld af talenter.

Af Sebastian Stanbury

Brøndby fattes penge, og der er ikke længere råd til markante nyindkøb af danske landsholdsspillere eller stærke udlændinge.

I stedet har Brøndby længe kommunikeret udadtil, at man satser på at blive Danmarks svar på Dortmund – en klub, der med tålmodig satsning på egne talenter rykker op i toppen af ligaen.

Brøndby har noget at have det i, når klubben taler om at sluse talenter ind på førsteholdet. I 2011 vandt Brøndby både U/17- og U/19-ligaen og i år blev det igen til sejr i U/17-ligaen, hvor Brøndby i sidste spillerunde overhalede AGF/Viby.

Allerede i foråret gav Auri Skarbalius debut til fire U/19-spillere, og flere kan følge efter. Med hjælp fra Mads Davidsen, der i sidste sæson trænede Brøndbys U/19-hold, kigger vi på nogle af de teenagetalenter, der i den kommende sæson kan spille med på førsteholdet – og hvilke kvaliteter, der gør dem interessant i forhold til Superliga-fodbold.

Gennemgangen af Brøndbys talenter stammer fra Tipsbladets Superligamagasin, der kom på gaden i sidste uge. I magasinet kan man også læse en gennemgang af, hvordan det gik den tidligere årgang Brøndby-talenter. Tipsbladets Superligamagasin giver det komplette overblik over den kommende sæson og kan købes i en lang række forhandlere over hele landet.

Klik videre for at se Brøndbys nye kuld af talenter.

René Joensen

Jannik Skov Hansen

Patrick Olsen

Frederik Holst

Mads Nielsen

Kristian Andersen

Riza Durmisi

Mr. X

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus