• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Tipsbladet gennemgår Brøndbys seneste kuld af talenter.

Af Sebastian Stanbury

René Joensen – Født 8. februar 1993

René Joensen er fra Færøerne, men har spillet i Brøndby siden 2009. Han fik debut på førsteholdet i  foråret i en udekamp mod AGF, hvor han fik 37 minutter på banen, da han blev skiftet ind i stedet for Daniel Norouzi. Denne sommer er han permanent blevet rykket op i Brøndbys talenttrup som en af to spillere fra årgang 1993. Joensen er i Brøndby blevet brugt som midterforsvarer, men på det færøske U/21-landshold – som han trods sin unge alder allerede er en del af – bruges han som højre back. Det er hårdt arbejde, der har bragt Joensen til der, hvor han er i dag. Han blev i den forgangne sæson kåret til årets U/19-spiller i Brøndby, og det var blandt andet på grund af sin ivrige selvtræning, som han har fortalt om i et interview med brondby.com.

”Vi træner til omkring kl. 15:30 hver dag, og så tager jeg hjem og spiser for derefter at gå ud i en halv til en hel time med en bold. Så tager jeg en tur på parkeringspladsen, hvor jeg for eksempel kan løbe rundt mellem bilerne og spille op mod væggen. Eller lave forskellige vendinger. Dertil kommer noget stabilitetstræning i form af armbøjninger og lignende, så jeg er fit,” fortalte Joensen til brondby.com i juni.

Mads Davidsens vurdering:

”René er træningsnarkoman – faktisk så meget, at man nogle gange er nødt til at skælde ham ud, fordi han selvtræner for meget. Han er ukuelig, og han vil bare fremad. På de halvandet år, som jeg har haft ham, har han rykket sig helt vanvittigt. Han var næsten nummer 17 eller 18 i køen til spilletid, og pludselig er han den første fra årgang '93, der får kontrakt. Hans selvtræning og hans determination kan bringe ham langt.”

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus