• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Tipsbladet gennemgår Brøndbys seneste kuld af talenter.

Af Sebastian Stanbury

Patrick Olsen – Født 23. april 1994

Den tyske talentudvikling berømmes i disse år, hvor vores naboer syd for grænsen sprøjter spændende spillere ud af fodboldskolerne i en lind strøm. Alligevel var den tyske U/17-landstræner Steffen Freund lidt misundelig, da han sidste år heldigt var med til at slå Danmark ud af U/17-EM.

”Nummer 6 f.eks. er en fantastisk fodboldspiller. Det er første gang, jeg må sige, at der er flere af de danske spillere, som jeg godt kunne bruge på mit hold,” sagde Steffen Freund på pressekonferencen efter sejren.

Danmarks nummer 6 var Brøndby-midtbanespilleren Patrick Olsen, der efter turneringen også kom på UEFA's liste over ti talenter, man skal holde øje med. Efterfølgende forlød det, at en række europæiske klubber holdt øje med Olsen, men foreløbig er Amager-knægten stadig i Brøndby. I foråret fik han debut på førsteholdet trods sin status på U/19-spiller, og han startede inde i to Superliga-kampe mod AaB og AGF. Han er et af Danmarks største talenter, og selvom han stadig er U/19-spiller i efteråret, kommer han givetvis til at få masser af spilletid i Superligaen.

Mads Davidsens vurdering:

”Patrick har altid været voksen i sin spillestil. Han spiller ikke naivt fodbold og er meget moden, når han spiller 6'er-positionen. Han bliver i sin zone og farer ikke forvildet rundt, som vi normalt ser med unge spillere, der vil en masse ting. Patrick ved, hvad han er god til. Han har en fantastisk pasningsfod. Han kan ramme en flue på 60 meters afstand. Jeg har aldrig set ham gå i panik – heller ikke da han debuterede i Superligaen. Teknisk er han også god nok til at spille rigtigt hurtigt, som man skal kunne på den del af banen.”

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus