• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Tipsbladet gennemgår Brøndbys seneste kuld af talenter.

Af Sebastian Stanbury

Frederik Holst – Født 24. september 1994

Selvom Frederik Holst bare er 17 år gammel, er han allerede et kendt navn i dansk fodbold. Det er han på grund sin plads på det danske U/17-landshold, der sidste år fik en del opmærksomhed som følge af kvalifikationen til EM og VM, og ikke mindst på grund af det markante overskæg, som Holst trods sin unge alder har haft i flere år.

Der kommer dog ikke til at gå lang tid, før Holst er kendt for andet og mere end en kraftig skægvækst. Brøndby-talentet er en naturkraft på en fodboldbane, og han er i stand til at dække mange forskellige pladser på holdet. Det er blevet sagt om Holst, at banerne i U/19-ligaen ikke er store nok til hans energiske fodboldspil, for Holst er løbestærk som få, og i efteråret vil han givetvis få mulighed for at løbe meget mere end i de fem minutters Superliga-fodbold, han spillede i forårets 5-1-nederlag til AGF.

Mads Davidsens vurdering:

”Man kan ikke andet end at blive i godt humør af at se Patrick, for han løber hele tiden. Han kan spille højre back, men han er også god som felt-til-felt-spiller, hvor han kan udnytte, at han er rigtigt dygtig til at løbe dybt. Det sidste tror jeg kan være med til at afgøre, hvor han skal spille, for han er målfarlig. Hvis han først får gang i målscoringen på en 8'er-position, så rykker en træner ham aldrig væk derfra.”

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus