2016-01-12 10:37
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Transfervinduet er åbent, og der er derfor mulighed for at forstærke sig. Men de danske klubber kan også miste spillere, og vi ser her nærmere på 10 salgsemner i Superligaen.

Det danske transfervindue åbnede den 5. januar, og det betyder, at spillere kan skifte klub, hvis to klubber bliver enige om en pris for den pågældende spiller. Det kan være svært for Superliga-klubber at holde på spillere, hvis større klubber kommer med en pose penge og et ønske om at tage en profil væk fra Superligaen.

Sådan kan det også gå i januar-vinduet.

Vi ser i det følgende på 10 profiler fra Superligaen, der kan skiftet til det store udland.

Daniel Amartey, 21 år - SOLGT TIL LEICESTER CITY

Central midtbanespiller, FC København

FC Københavns unge ghaneser var tæt på et skifte i sommervinduet, og på trods af en række præstationer mere på det jævne, når han er blevet sendt ned i midterforsvaret, må Amartey stadig være FC Københavns største salgs-emne. Hans agent har for nyligt udtalt, at Amartey føler sig klar til at tage det næste skridt videre i karrieren, og der skulle være interesse fra både England, Tyskland og Frankrig, med klubber som Liverpool, Schalke og Marseille blandt bejlerne. FC København har afløsere klar i begge kæder, men ikke på samme niveau som Amartey, og med et utroligt vigtigt mesterskab at kæmpe om, vil der skulle et alvorligt bud på banen, før Amartey får lov til at smutte.

Salgsvurdering: 4/10

---

Ludwig Augustinsson, 21 år
Venstre back, FC København

Den unge back slog igennem med det samme i København, og interessen fra udlandet er næppe blevet mindre af, at han også var med til at vinde U21-EM med Sverige i sommer. Blandt andet er Augustinsson blevet kædet sammen med engelske Liverpool, og han er ikke afvisende overfor at tage springet videre fra København allerede nu. Det får han dog næppe lov til af de ambitiøse københavnere, ikke mindst fordi der ikke er en oplagt afløser i truppen.

Salgsvurdering 3/10

---

Bruninho, 26 år - SOLGT TIL GUANGZHOU

Angriber, FC Nordsjælland

Den brasilianske angriber tog Superligaen med storm, efter han blev hentet i HB Køge. Ni mål i 15 kampe blev det til i efteråret og en delt tredjeplads på topscorerlisten indtil videre i ligaen, og det er bestemt ikke umuligt, at udlandet allerede har fået øjnene op for den målfarlige brasser. Esbjergs Eddi Gomes blev solgt videre til Kina med god fortjeneste efter kun 13 kampe i Superligaen, og selv om vi ikke ved, om Bruninho vil afsted nu, kan det være svært at sige nej, hvis der kommer et stort tilbud.

Salgsvurdering: 2/10

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO