• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

På vej til Randers: Vendsyssel tager afsked med angriber

Alhaji Kamara forlader Vendsyssel FF efter sæsonen, bekræfter klubben. Han fortsætter i en anden klub, som ifølge Ekstra Bladet er Randers FC.

Af Anders Dehn

Han har været en godt bekendtskab for Vendsyssel FF, men når sæsonen er slut, forlader Alhaji Kamara klubben efter bare tre måneder. Det bekræfter Vendsyssel i en pressemeddelelse.

Her fremgår det desuden, at Kamara har skrevet kontrakt med "en endnu unavngiven klub". Ekstra Bladet kunne dog i i sidste uge fortælle, at den klub var Randers FC. Kronjyderne har endnu ikke præsenteret angriberen.

Læs også: Avis: Randers FC henter Vendsyssel-bomber

I Vendsyssel er de dog kede af at miste ham.

- Vi er rigtig glade for den indsats, Alhaji Kamara har lavet for os i dette forår. Vi vidste godt, at med den situation, vi er i, hvor vi kæmper for at forblive i Superligaen, ville det blive svært at forlænge kontrakten med ham. Det ærgrer os selvfølgelig, at vi ikke kan fastholde en så dygtig spiller som Kamara, for han har bevist for alle, der følger Superligaen, at han er en dygtig angriber, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

- Vi er sikre på, at Alhaji Kamara med sin professionalisme vil gøre arbejdet færdigt i Vendsyssel FF, og være med til at sikre os endnu en sæson i Superligaen.

Kamara har indtil videre spillet ni kampe og scoret fire mål for Vendsyssel FF. Han kom til klubben i februar, efter han senest havde været på kontrakt hos Sheriff Tiraspol i Moldova.

Superliga

Mere Superliga

Fokus