• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Pallesen før Viborg-gensyn: Vi er på vej i den rigtige retning

Torsdag genforenes Kristoffer Pallesen for en stund med sine gamle holdkammerater i Viborg FF, når han med AaB møder holdet i en pokalkamp. Han synes, at nordjydernes pil peger op.

Af Anders Dehn

Det er ikke mange kampe, Kristoffer Pallesen har været med til at vinde i 2017. I foråret var han en del af det Viborg FF-mandskab, der rykkede ud af Superligaen og kun vandt fem kampe, og i denne sæson har hans nye klub, AaB, endnu ikke vundet.

Torsdag får Pallesen og co. et lille afbræk fra Superliga-livet, når holdet møder Viborg FF i en pokalkamp. Det betyder altså både et gensyn med gamle holdkammerater og gamle omgivelser for Pallesen og samtidig muligheden for den første sejr i AaB-trøjen.

Backen lader til at være ganske fortrøstningsfuld forud for opgøret. For selv om AaB endnu ikke har vundet, har holdet spillet fire kampe uafgjort.

- Det er naturligvis ikke den start, vi havde ønsket. Men hvis man kigger på det, så har vi faktisk haft en stime på fire kampe i streg, uden at vi har tabt. Og jeg synes faktisk, at vi har set ret solide ud - været chance- og spildominerende. Vi er et hold på vej i den rigtige retning, siger Kristoffer Pallesen til Viborg Stifts Folkeblad.

Op til pokalkampen er AaB dog hæmmet af en række skader. Det gælder Rasmus Würtz, Marco Meilinger, Michael Lansing, Oliver Abildgaard, Marco Ramkilde og Bardhec Bytyqi, mens Edison Flores først kommer til Danmark efter landskampspausen i aften.

Der er kickoff i Viborg klokken 19.30.

Superliga

Mere Superliga

Fokus