• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Sarkastisk Guardiola "takker" dommeren efter VAR-drama

Foto: Getty Images

VAR kom endnu en gang i fokus, da Liverpool hjemme tog i mod forfølgerne fra Manchester City

Af plbold.dk

Der var lagt op til en stor aften på Anfield, da Manchester City skulle forsøge at hale ind på Liverpool, som med en sejr kunne bringe sig hele ni point foran de blå fra Manchester. 

Scoringer fra Fabinho, Mohamed Salah og Sadio Mané sikrede hjemmeholdet sejren, men igen igen, fristes man tli at sige, kom VAR i fokus, da Liverpool bragte sig foran med 1-0. 

Her havde Trent Alexander-Arnold tydeligt hånden på bolden i eget felt, hvorefter Fabinho ender med at brage bolden i kassen i den anden ende. Pep Guardiola og City-truppen var stærkt utilfredse med, at dommer Michael Oliver ikke dømte straffespark og i stedet anerkendte Liverpools mål. 

Liverpool-højrebackens arm skulle nok en gang komme i fokus, da Raheem Sterling sparker bolden op på englænderens arm fra kort afstand, men dette var heller ikke nok for Oliver ift. at pege på pletten. 

Citys spanske manager var kort efter slutfløjt tydeligt frustreret over de manglende straffesparkskendelser. I videoen nedenfor fremtæder Guardiola i hvert fald ganske passivt aggressiv, da han skal takke Oliver og resten af dommerteamet for kampen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020