Patrick Kristensen: Vi laver for mange dumme, personlige fejl

AaB's Patrick Kristensen var klar i spyttet, da han skulle forklare nederlaget på 0-3 til Brøndby.

AaB havde store problemer i første halvleg mandag aften mod Brøndby, hvor man lukkede tre mål ind. I anden halvleg kom de dog bedre med, og det skete efter en god snak i omklædningsrummet i pausen.

Det fortæller AaB's Patrick Kristensen i et interview med TV3+ umiddelbart efter kampen.

- Vi blev enige i pausen om, at nu skulle vi gå ud og holde nullet - og forhåbentligt score et enkelt. Det kom vi ikke til, men det blev meget bedre i anden halvleg, lyder det fra AaB's højreback.

I det hele taget var der dog også en del skidt at se tilbage på i første halvleg for AaB'eren.

- Vi laver fejl i første halvleg. Dumme fejl og personlige fejl, og så må vi sige, at Brøndby er skarpe på de chancer, som de nu engang får, siger Patrick Kristensen, der slår fast, at det ikke var grundet manglende motivation, at AaB ikke var bedre med i kampen.

Med nederlaget et AaB nu 11 point efter FC København, der er på fjerdepladsen, mens Brøndby er på førstepladsen med tre point foran FC Midtjylland.