• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Patrick Mortensen om første AGF-tid: Det er gået fantastisk

Angriberen er utrolig glad for sin start i AGF, som er gået endnu bedre, end han havde forventet.

Af Mads Aagurd

I januar blev Patrick Mortensen hentet hjem til Danmark og AGF fra norske Sarpsborg. Siden er det blevet til ni Superligamål i 12 kampe, og den start i klubben blåstempler angriberen selv.

- Jeg havde ikke regnet, at det skulle gå så godt på målkontoen. Det er jeg måske lidt overrasket over. Som ny spiller skal du ind i rutinen, lære dine holdkammerater at kende, og de skal også lære mig at kende. Det tager tid, men det er gået fantastisk, siger han til AGF’s hjemmeside.

Egentlig havde den 29-årige angriber flere tilbud fra klubber, der måske også er større end AGF, men hele pakken i Aarhus tiltalte Mortensen. Det valg har han ikke fortrudt, og han har indtil videre magtet de udfordringer, der følger med at være frontløber for de hvidblusede.

- Som angriber i AGF har du det generelt rigtig svært, og det lød som en fed udfordring, for hvis man kan klare det, så kan man klare mange ting, forklarer han.

Generelt har Patrick Mortensen været glad for modtagelsen i det aarhusianske, hvor han håber, at fansene kan se, at han ikke blot er en egoistisk målscorer, men at han også arbejder hårdt for holdet. Alligevel vil han som angriber gerne være kendt for sin evne til at lave mål.

- Det er klart, at det er fedt at være kendetegnet for at lave mål. Det er trods alt derfor, at jeg er her, slutter angriberen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus