• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Patrick Olsen: Kun tosser siger nej til Brøndby og FCK

Skulle Patrick Olsen få mulighed for at vende tilbage til Brøndby IF en dag, ville det være dumt at sige nej. Det samme med FC København.

Af Anders Dehn

Patrick Olsen nåede kun en enkelt hjemmekamp som spiller i Brøndby IF, inden han i 2012 skiftede til den italienske storklub Inter. I går spillede han så sin anden seniorkamp på Brøndby Stadion, men denne gang for udeholdet.

Før kampen havde Olsen kaldt opgøret specielt i et interview med tipsbladet.dk, da han tilbragte flere år i Brøndby som ungdomsspiller og altså fik sine første seniorkampe i klubben. Det blev dog ikke noget udpræget glædeligt gensyn for FC Helsingør-spilleren, der var med til at tabe 6-1

Læs også: Patrick Olsen vender tilbage til Brøndby: Det er da lidt specielt

Alligevel betegner midtbanemanden det som supersjovt at være tilbage, og afklapsningen var da heller ikke mere traumatiserende, end at han gerne ville vende tilbage til at have Brøndby Stadion som sin faste hjemmebane, hvis han en dag fik tilbuddet.

- Brøndby er nok den største danske klub. Det er klart, at de spillere, der ville sige nej til Brøndby, er tosser. Det er det samme med FCK. Hvis FCK kom med et tilbud, så skal man også være dum for ikke at sige ja. Det er nogle af de største klubber i Danmark, så det ville jeg klart overveje, siger Patrick Olsen til Ekstra Bladet.

6-1-nederlaget var FC Helsingørs andet i blot tre forårskampe, men det første med Olsen på banen, da han ikke var med mod OB for et par uger siden. Nederlaget og Randers FC's ene point mod AC Horsens betyder, at Patrick Olsen og co. nu ligger sidste i Superligaen, a point med Randers.

Det får de dog mulighed for at rette op på allerede på onsdag, når holdet møder netop Randers FC på udebane.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus