• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Patrick Olsen om Brøndby-nederlag: Det var pisseufortjent

Patrick Olsen om Brøndby-nederlag: Det var pisseufortjent
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den tidligere Brøndby-mand Patrick Olsen mener, at FC Helsingør spillede en gudekamp søndag eftermiddag, og at nederlaget til Brøndby ikke afspejlede indsatsen.

Af Anders Dehn

Skærer man ind til benet, står der aktuelt seks nederlag ud for FC Helsingør seks seneste Superliga-kampe. Oprykkerne har haft det svært efter en fornuftig start på sæsonen, men bag de nøgne fakta gemmer der sig nuancher.

I forrige mod AaB skulle marginalerne ikke have artet sig meget anderledes, for at oprykkerne fik en uafgjort eller en sejr, det indrømmede AaB-træner Morten Wieghorst selv efter kampen, og i gårsdagens kamp mod Brøndby IF var forskellen mellem tabellens top og bund svær at få øje på.

Læs også: Bedst og værst: Tibbling-guf var dagens oplevelse

Patrick Olsen, der spillede i Brøndby i sine ungdomsår, er efterfølgende temmelig ærgerlig over, at Helsingør ikke fik mere end et 0-1-nederlag ud af anstrengelserne.

- Jeg synes egentlig, at det er pisseufortjent, at vi ikke får et point med herfra. Hvis jeg skal være ærlig, synes jeg, at vi spiller en kanonkamp. De første fem-ti minutter sidder de godt nok på det, og vi skal lige vænne os til deres pres, men når vi finder ud af det, har vi jo kæmpechancer, som vi skal score på. Det er super ærgerligt, at vi ikke får noget med ligesom i Aalborg, siger midtbanemanden til BT og kalder FC Helsingørs præstation for "en gudekamp".

Desværre for Olsen og co. får man ingen point for gode præstationer alene, og Helsingør kan efter denne runde ligge sidst i Superligaen. Det sker, hvis Randers FC vinder mandagskampen over AaB.

Det vil i givet fald være en dyr runde at ryge en placering ned. Der er således 700.000 kroners forskel i tv-penge på et ligge nummer 13 og nummer 14 efter denne runde, hvor første runde af tv-pengene uddeles.

Superliga

Mere Superliga

Fokus