• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Patrick Olsen: Tiden i Grasshoppers var kaos

Patrick Olsen: Tiden i Grasshoppers var kaos
Foto: fchelsngor.dk

Patrick Olsen fortæller på Facebook om skiftet til FC Helsingør og tiden i Grasshoppers, som var et kaos.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Tidligere på dagen meldte FC Helsingør ud, at de har skrevet en tre-årig kontrakt med den tidligere Brøndby, Inter og Grasshoppers-spiller, som stod uden klub.

Det gjorde han efter et halvt år i Grasshoppers, som, ifølge spilleren selv, var et rent kaos.

- Mit skifte til Grasshoppers er jeg så super ærgelig over. På alle parameter. At jeg ikke så med bredere øjne, og var mere realistisk for et halvt år siden. Men de sagde højt og helligt til mig, at de stod og manglede en midtbane lige nu, så det var vigtigt, jeg var fit for fight med det samme, skriver Patrick Olsen på Facebook og fortæller om tiden efter at have underskrevet kontrakten med det schweiziske mandskab:

- Alligevel sad jeg på tribunen de næste 5 kampe. Jeg har aldrig forstået de klubber, der henter en spiller for at sætte ham på tribunen.

Men det var ikke kun fodbolden, som ikke levede op til forventningerne, også den underskrevede kontrakt havde sine mangler.

- Derudover handlede det i Grasshoppers desværre om rigtig meget andet end fodbold. Jeg skriver under på en "beskeden" kontrakt, men forventer, at det nok skal kunne løbe rundt. Desværre sker der bare nogle misforståelser (om man vil), der gør, at jeg får meget mindre udbetalt end forventet. Det gør ganske enkelt, at jeg hver dag sidder med ondt i maven, fordi jeg kan se mit budget går i minus slut på måneden.

- Jeg så selvfølgelig problemerne allerede ved første lønseddel, og gjorde alt hvad jeg kunne for at forklare klubben at, på den her måde blev jeg ikke en god fodboldspiller. Men der var ingen reaktion fra deres side i flere måneder, og det er, hvad det er. Jeg ønsker ikke at være i en klub, hvor man kun ser spilleren, men komplet lukker øjnene for mennesket bag.

Nu er turen så kommet til FC Helsingør, som Patrick Olsen har en god mavefornemmelse omkring.

- Det giver en kæmpe ro at forlade den klub (Grasshoppers), og jeg er så glad for, at det bliver til Helsingør. Jeg er rigtig positiv overasket over niveauet. Jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med noget rigtig fint til klubben, og omvendt kan jeg allerede fornemme, at de kan give mig det, jeg har manglet allermest for at bliver en top spiller, nemlig det menneskelige aspekt. Og det føles, som det helt rigtige skridt lige nu, og nu er det op til mig at bevise, at jeg stadig har rigtig meget bold i mine to ben. Og det glæder jeg mig til.

Patrick Olsen trænede også med i Viborg, men valgte FC Helsingør fordi det var et bedre match.

- I forhold til Viborg, var Helsingør bare et bedre match. Det gik godt i Viborg, men de trak den meget ud og blev ved at være i tvivl, trods jeg selv følte jeg præsterede. Jeg må nok bare konkludere, at vi ser fodbold på to vidt forskellige måder. Lønstrup så med det samme, de kvaliteter i mig, som jeg selv ønsker at få ud på banen, og den fodbold jeg ønsker at spille. Så jeg er sikker på det her kommer til at blive rigtig godt, slutter han.

Superliga

Mere Superliga

Fokus