• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Patrick Olsen vender tilbage til Brøndby: Det er da lidt specielt

FC Helsingør-spilleren Patrick Olsen har gode minder fra sin tid i Brøndby, og på søndag skal han forsøge at tage point fra Brøndby.

Af Kenneth Jensen

Midtbanespiller Patrick Olsen gør på søndag noget, han ikke tidligere har prøvet som professionel fodboldspiller.

FC Helsingør-spilleren har været omkring nogle store adresser i sin karriere, blandt andet italienske Inter, franske Lens og schweiziske Grasshoppers, og søndag vender han så tilbage til sin tidligere hjemmebane Brøndby Stadion.

Læs også: Patrick Olsen tager ansvar i Helsingør: Har prøvet noget, de andre ikke har

Olsen spillede tre kampe for førsteholdet i Brøndby tilbage i maj 2012, hvor han var et af dansk fodbolds største talenter, men det blev ikke til flere kampe, for han blev solgt til italienske Inter. Otte minutter fik han på Brøndby Stadion.

Nu kan der meget vel vente 90 minutter på stadion i Brøndby - denne gang som spiller for udeholdet.

- Når man har brugt 10 år af sit liv derude, er det da lidt specielt, siger den danske midtbanespiller til tipsbladet.dk og slår fast:

Patrick Olsen skiftede i september til FC Helsingør, hvor han fik en aftale, der løber frem til sommeren 2020. Her skal han være med til at sikre klubben overlevelse i Superligaen, og selv om der på papiret ikke er mange point, der ligger og venter på klubben i kampen, har han ikke opgivet at komme fra sin gamle hjemmebane med noget positivt, som Helsingør kan bruge i tabellen.

- Jamen jeg tror og håber på, at vi kan spille mod dem, som vi gjorde i Helsingør. Der følte jeg, vi var godt med og spillede en god kamp. Vi kunne spille med mod et af Danmarks bedste hold, hvis ikke det bedste, fordi vi turde tage fat i kuglen og spille os ud af det første pres, siger Patrick Olsen.

Det endte dog med et nederlag på 0-1 for FC Helsingør, men klubben og holdet har en tyrkertro på, at det kan lykkes, hver gang spillerne går på banen.

- Det skal man jo tro på, man kan, ellers kan man lige så godt lade være med at møde op. Vi har tro på, at vi kan få point i alle de kampe, vi spiller. Kigger man lidt længere ind i billedet, spiller vi god fodbold og er ikke bange for at tage fat i kuglen. Så selv om vi kommer bagud, bliver vi ved, og jeg er sikker på, at det med tiden vil vende. Nu eller i slutspillet, siger Patrick Olsen.

FC Helsingør ligger aktuelt næstsidst i Superligaen - et enkelt point foran Randers FC. Patrick Olsen har spillet fast for klubben - 12 Superliga-kampe er det blevet til for FC Helsingør. 

Han er dog ikke helt uvant med Brøndby - for tre år siden fik han lov til at holde sin form ved lige i Brøndby. Han skrev et par måneder senere under på en kort aftale med Haugesund, inden han i sommeren 2015 fik kontrakt med Lens fra fransk fodbold.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: AaB - Hobro IK

Hobro IK skal vinde i Aalborg for ikke at skulle spille for livet mod Vejle Boldklub.

Mere Superliga

Fokus