• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Paul Onuachu missede klubskifte: Jeg er skuffet

Paul Onuachu lægger ikke skjul på, at han er skuffet over, at han ikke blev solgt i januars transfervindue.

Af Ole Hoffskov

Paul Onuachu var med i alle 90 minutter, da FC Midtjylland tog hul på foråret med en 1-0-sejr over Vendsyssel FF mandag aften, men nigerianeren havde håbet ikke at spille kampen. Det skyldes selvsagt ikke store ambitioner om at sidde på bænken, men udelukkende det faktum, at angriberen drømte om at være fortid hos de danske mestre på nuværende tidspunkt.

24-årige Onuachu lænede sig op ad et salg i de sidste dage af transfervinduet, hvor der blandt andet var interesse fra Genk, der topper ligaen i Belgien, men parterne nåede aldrig til enighed om en handel, og derfor løber Onuachu stadig rundt i på den jyske hede.

Han lægger ikke skjul på, at han havde drømt om at stå på en anden adresse på nuværende tidspunkt.

- Jeg er skuffet over, at muligheden kiksede. Denne oplevelse får mig bare til at arbejde endnu hårdere under træning og i kampene, siger Paul Onuachu til BT.

Nigerianeren har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2021, og i sidste ende er det ulvene, der bestemmer, hvornår en transfer skal effektueres. De danske mestre har fuld forståelse for, hvis Paul Onuachu er skuffet over det kiksede januar-skifte.

- Men der skal jo komme nogen, der ønsker at købe Paul, og så skal de samtidig være indstillede på at betale den pris, som vi gerne vil have. Så det er helt fair, hvis Paul er skuffet. Det er vi også. Omvendt glæder vi os så over, at vi stadig har glæde af Pauls store kvaliteter på banen, hvor alle kan se, at han er en vigtig brik for os. Det er også derfor, at han selvfølgelig ikke er til salg for enhver pris, sagde sportschef Svend Graversen til Herning Folkeblad 31. januar.

Paul Onuachu har scoret 11 mål i Superligaen i denne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.