2016-03-15 15:20
Foto: Jens Dresling/Polfoto

FC København har skåret i billetantallet til udeholdet, og det sker, efter FCK har fået tildelt færre pladser i to kampe i Brøndby.

Når FC København 17. april får besøg af Brøndby IF, bliver det med færre af udeholdets tilskuere end normalt. FC København har valgt kun at tildele Brøndby IF 1903 billetter, og det sker, selv om der er en hel tribune til rådighed.

Forklaringen er ifølge kommunikationschef Jes Mortensen, at Brøndby IF i efteråret lavede nogenlunde samme trick på FCK, hvor FCK-tilskuernes billetantal blev sat ned.

Det skriver Jes Mortensen på Twitter, hvor han forklarer, at klubben gerne vender tilbage til en aftale om, at klubberne har en hel tribune til kampe.

 


 

I efteråret havde FC Københavns tiskuere 'kun' 1400 billetter til de to Superliga-kampe i Brøndby. Brøndby oplyser, at man med den gamle løsning havde mange tusinde pladser, der gik til spilde, fordi FCK ikke kunne fylde deres udebaneafsnit ud på Brøndby Stadion, og at man derfor har lavet  afsnittet, som det er nu.

Klubben er alligevel skuffet over, at FCK har valgt at skære på billetterne til Brøndby-supportere, fordi sæderne nu står tomme, og at det altså er - ifølge Brøndby - 'den omvendte verden'.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO